שאלה לגבי ממצא בסקירה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי ממצא בסקירה מוקדמת
    גליה
    03/03/2009

שלום רב, אני בשבוע 16+4. לפני שבוע, בשבוע 15+3 נמצא בסקירה מוקדמת נוזל סביב הריאה של העובר (כל השאר היה תקין). לאחר יומיים, נשלחתי לאולטרא-סאונד בבי"ח והנוזל לא היה שם יותר (ואין ספק שהוא היה שם יומיים קודם). מאז, למרות שקיבלתי תשובות מהרופא, אני חשה לא מסופקת ולא מוצאת חומר על כך גם באינטרנט. אני כמובן גם לחוצה...בכל מקרה קבעתי תור למי שפיר. מה זה אומר שהנוזל היה ונספג? על מה זה יכול להצביע? האם אתם מכירים את התופעה? כי כמעט ולא נתקלתי בה בפורומים ובאינטרנט... אשמח לתשובתכם ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבט אופטימי עדיף

ד''ר יזהר בן שלמה
    03/03/2009

אין אף מחקר מבוסס, שסקר מאות מקרים מסוג זה שאת מתארת, כדי שאפשר יהיה לתת תשובה מוסמכת. יחד עם זאת, לו מאחרי הופעת הנוזל היה עומד תהליך מתקדם, הרי שההצטברות לפחות הייתה נותרת בעינה, שלא לומר, גדלה. היעלמות הנוזל יומיים אחרי התצפית הראשונה מדברת בעד מקריותו של הממצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! תשובתך מאד עזרה לי...

גליה
    04/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו