מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אדע שהכל בסדר?שלי03/03/2009
שלום רב, אני בשבוע 11 +4, ומאז השבוע ה-6 לא ביקרתי אצל רופאת הנשים. א- האם זה תקין שהתורים נקבעים במרחק רב כל כך (של מעל לחודשיים זה מזה), או שזו סתם דרכה להתמודד עם עומס המטופלות, וכדאי לעבור למישהי קצת יותר פנוייה? וב- איך בעצם אדע שהכל בסדר? במידה וחלילה קרה משהו- האם הייתי אמורה להרגיש או לראות איזשהם סימנים כך שהיעדרם אומר שאכן הכל בסדר?אמנם השקיפות העורפית כבר ממש קרובה, אבל בוודאי שלא הייתי רוצה להתקל שם בהפתעות... תודה, שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שהכל בסדר
ד''ר יזהר בן שלמה03/03/2009אם חס וחלילה הריונך אינו כשורה, היית חשה בנסיגת תחושות ההריון, או שהיית רואה הפרשה דמית כלשהי. העובדה שהכל כרגיל, מעלה על הדעת שהכל גם בסדר. אין צורך אמיתי לראות את הרופא יותר מפעם בחודש בשלב זה של הריונך. צריך לפעול לפי לוח הסקירות והבדיקות שמתוכנן להריון, ועל פי זה לפגוש את הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה
שלי03/03/2009על התגובה המהירה... אתם עושים עבודת קודש אמיתית!!! :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)