איך אדע שהכל בסדר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אדע שהכל בסדר?
    שלי
    03/03/2009

שלום רב, אני בשבוע 11 +4, ומאז השבוע ה-6 לא ביקרתי אצל רופאת הנשים. א- האם זה תקין שהתורים נקבעים במרחק רב כל כך (של מעל לחודשיים זה מזה), או שזו סתם דרכה להתמודד עם עומס המטופלות, וכדאי לעבור למישהי קצת יותר פנוייה? וב- איך בעצם אדע שהכל בסדר? במידה וחלילה קרה משהו- האם הייתי אמורה להרגיש או לראות איזשהם סימנים כך שהיעדרם אומר שאכן הכל בסדר?אמנם השקיפות העורפית כבר ממש קרובה, אבל בוודאי שלא הייתי רוצה להתקל שם בהפתעות... תודה, שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אדע שהכל בסדר?

הוספת תגובה

• כנראה שהכל בסדר

ד''ר יזהר בן שלמה
    03/03/2009

אם חס וחלילה הריונך אינו כשורה, היית חשה בנסיגת תחושות ההריון, או שהיית רואה הפרשה דמית כלשהי. העובדה שהכל כרגיל, מעלה על הדעת שהכל גם בסדר. אין צורך אמיתי לראות את הרופא יותר מפעם בחודש בשלב זה של הריונך. צריך לפעול לפי לוח הסקירות והבדיקות שמתוכנן להריון, ועל פי זה לפגוש את הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

שלי
    03/03/2009

על התגובה המהירה... אתם עושים עבודת קודש אמיתית!!! :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו