תחילת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחילת הריון
    תמי
    04/03/2009

שלום, אני בתחילת ההריון חודש 1 ורציתי לדעת כמה סיגריות אפשר ומותר לעשן ביום? אשמח לתשובה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הריון

הוספת תגובה

• כל סיגריה היא מיותרת

ד''ר יזהר בן שלמה
    04/03/2009

וגם כזאת שמעשנים לידך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממה שהבנתי

שלי
    05/03/2009

כל סיגריה מזיקה אבל אם לא מצליחים להפסיק אסור לעבור 3-5 סיגריות ליום . אני הפחתתי לשלוש ליום ומשם הדרך להפסיק לעשן בכלל היתה ממש קצרה ( אם כי לא קלה כלל) עכשיו אני לא מעשנת משבוע 13 ומאוד מרוצה מכך שגם נפטרתי מרוע שהשתלט על חיי במשך 12 שנה, וגם גיליתי שאני חשופה למספיק חרדות בהריון מבלי להוסיף עליהן את חרדת פגיעת העישון בעובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור לעשן בכלל... ושלא יעשנו לידך

tuly82
    07/03/2009

השיליה לא יודעת לסנן את הניקוטין והוא מגיע ישירות לעובר! אני בטוחה שקשה מאד להפסיק מעכשיו לעכשיו - אבל אל תשכחי שעכשיו את פוגעת לא רק בעצמך אלא גם בעובר חסר יישע שאת זו שעושה את הבחירות עבורו... אם חס וחלילה העישון יגרום לו לנזק כלשהו - את בחיים לא תסלחי לעצמך! אז אני חושבת שזה שווה את המאמץ, לא? בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו