סיכוי לתסביב שחלתי בשבוע 16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי לתסביב שחלתי בשבוע 16
    דנה
    04/03/2009

האבחון נעשה על סמך מיקום הכאבים. (נפסלו מיומה ובעיות כירורגיות כמו אבנים ובזמן ההתקף גם אפנדציט נשלל) האם ניתן לאבחן באופן ודאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אף רופא לא יודע לענות על השאלה

דנה
    07/03/2009

בפורום זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון קרוב לוודאי עם אולטרהסאונד

ד''ר יזהר בן שלמה
    08/03/2009

מכשירי אולטרהסאונד מתקדמים, שבהם ניתן לראות האם בתוך הגוש הנצפה יש זרימה או אין, מאבחנים באופן טוב מאד שיזור של השחלה. אני מניח שהרופא המטפל שלך יודע זאת, ודאג לשלול את האפשרות הזאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקה יכולה להתבצע בכל שלב? הרופא

דנה
    08/03/2009

שלי אמר שרק כשהיא בצקתית ניתן לראות אותה, לכן פניתי בכלל בשאלה כאן. הוא קבע את אבחנתו על סמך הכאב ולא על סמך בדיקת אולטרסאונד. בדיקת האולטרסאונד בביה"ח שללה מיומה (ע"פ בדיקת זרימה כפי שרתה מתאר) ובעיות כירורגיות שאינן קושורת להריון. בביה"ח לא דיברו איתי כלל על תסביב שיליתי. הרופא שלי אמר את זה לאחר שתיארתי לו את הכאב, מיקומו, האופן שבו חלף וכל מה שנשללת בביה"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו