שבוע 6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 6
    שרון
    09/03/2009

אני מעבירה שוב את השאלה...דילגו עלי... שלום רב בת 33. אני בשבוע 2+6. עשיתי בשבוע 4 בדיקת הריון בייתית אשר יצאה חיובית. באותו שבוע הגעתי לרופא נשים שלי שעשה לי אולטרסאונד (לא וגינלי) והוא ראה שק הריון תקין. יש לציין שלא עשיתי בכלל בדיקת דם לבדיקת עליית הבטא. אתמול הייתי אצלו שוב מאחר וכאבה לי הבטן. הוא שוב עשה לי אולטרסאונד לא וגינלי וראה שוב שק הריון תקין לטענתו אך ללא עובר. האם זה יתכן שבשלב כזה עדיין לא נראה עובר בתוך השק? האם יש סיכוי שההריון לא תקין? הרופא אמר שיתכן שבאולטרסאונד וגינלי כן נראה עובר. האם זה הגיוני????????????? אני חושששת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 6

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך להתעקש

tuly82
    09/03/2009

על אולטרסאונד וגינאלי. מכיוון ששק ההריון נמצא כעת בתוך האגן - קשה לראות באולטרסאונד בטני (לי בכלל לא עשו בטני עד השקיפות בשבוע 12 - וגם אז העדיפו וגינלי בסופו של דבר).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע6

ד``ר איילון לחמן
    10/03/2009

לשרון שלום.
    רופאך מאד צודק. על מנת לראות פרטים בגיל זה של ההריון יש לבצע בדיקה ואגינלית.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו