כתם בהיריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם בהיריון
    אילי
    10/03/2009

שלום ד"ר, היום קיבלתי תשובה חיוביות שאני בהיריון בטא הראה מעל 1000, המחזור האחרון שלי היה ב- 5.2.09 והביוץ היה ב- 18.2 עשיתי מעקב זקיקים, ב-19.2 היתה ציסטה עם נוזל דוגלס שמראה שהיה ביוץ יום קודם... להערכתי, העניין הוא שעד כה הכל התנהל בסדר גמור, והיום היה לי כתם חום בתחתונית עם מעט כאבים בבטן תחתונה שעברו בינתיים וזה מאוד מדאיג אותי, כיוון שההיריון האחרון היה לפני שנה בערך, כאשר בשבוע 7 או 8 לא התפתח(וללא דופק) והיה צריך לעשות הפלה, הפלה מאוד ארוכה וקשה עם זיטוטק שנגמרה בהירוסקופיה כעבור חודש, אני רוצה לציין שאני בת 39 וידוע לי שהגיל גם משפיע, מה לעשות עכשיו עם הכתם הזה? לשמור מנוחה? להתנזר מיחסי מין? איך להתנהג? תודה, אילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם בהיריון

הוספת תגובה

• אין דרך טובה להשפיע על המהלך

ד''ר יזהר בן שלמה
    10/03/2009

ההריון יתפתח על פי דרכו. אם אינך מאובחנת עם בעיית קרישה, אין טיפול שנכון לרושמו כרגע. המנעויות למיניהן עוזרות לחוש שעשית משהו כדי לשמור על ההריון, אך אין הוכחה ליעילותן.
    היותך בת 39 מעלה את הסיכון לסיום בלתי אופטימי, אך כמו כולנו, אין בידך לשנות את גילך.
    צריך להמתין ולבצע אולטרהסאונד בימים הקרובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו