כאבים בעצם החיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם החיק
    הילה
    11/03/2009

אני בשבוע 5 + 3 ימים ויש לי כאבים בעצם החיק מצד שמאל וקצת במפשעה אני יודעת שזו תופעה שקיימת בהריון אבל בשלבים מאוחר יותר ויש לי את זה כבר כמה ימים, האם יכולה להיות דלקת? זה כאב ממש בעצם שלא מפסיק בנקודה שממש קרובה לשפתיים. ממה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעצם החיק

הוספת תגובה

• נשמע שכדאי להבדק

ד''ר יזהר בן שלמה
    11/03/2009

תאוריך אינם מהווים בסיס לאבחנה. נא להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר בדיקת רופא במוקד

הילה
    11/03/2009

הרופא אומר שהכל בסדר יש שק הריון קטן וב"ה הוא ברחם ושיכול להיות שזה כאבים מההריון כמו עוד הרבה תופעות אבל על תופעה כזו לא שמעתי ולא קראתי באף מקום, במיוחד לא בשלב מוקדם של ההריון. מה לעשות? אגב, מתי אמורים לראות את שק החלבון והעובר עצמו? אני בשבוע 5 + 3 ורואים רק שק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה לא מחמיר, זה לא נורא

ד''ר יזהר בן שלמה
    11/03/2009

שק ברור יראו בעוד שבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחוצה

אנה
    12/03/2009

בינתיים החלטתי לחקור יותר לעומק את התחושת הכאב וגיליתי שלא מדובר בכאב בעצם החיק אלא כאב בפנימי באיזור הערווה כלומר מעור כאילו כמו כאב ממכה כחולה או דלקת אבל ממש בתוך העור, ידוע לכם על תופעה כזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו