מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעצם החיקהילה11/03/2009
אני בשבוע 5 + 3 ימים ויש לי כאבים בעצם החיק מצד שמאל וקצת במפשעה אני יודעת שזו תופעה שקיימת בהריון אבל בשלבים מאוחר יותר ויש לי את זה כבר כמה ימים, האם יכולה להיות דלקת? זה כאב ממש בעצם שלא מפסיק בנקודה שממש קרובה לשפתיים. ממה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע שכדאי להבדק
ד''ר יזהר בן שלמה11/03/2009תאוריך אינם מהווים בסיס לאבחנה. נא להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר בדיקת רופא במוקד
הילה11/03/2009הרופא אומר שהכל בסדר יש שק הריון קטן וב"ה הוא ברחם ושיכול להיות שזה כאבים מההריון כמו עוד הרבה תופעות אבל על תופעה כזו לא שמעתי ולא קראתי באף מקום, במיוחד לא בשלב מוקדם של ההריון. מה לעשות? אגב, מתי אמורים לראות את שק החלבון והעובר עצמו? אני בשבוע 5 + 3 ורואים רק שק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה לא מחמיר, זה לא נורא
ד''ר יזהר בן שלמה11/03/2009שק ברור יראו בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה
אנה12/03/2009בינתיים החלטתי לחקור יותר לעומק את התחושת הכאב וגיליתי שלא מדובר בכאב בעצם החיק אלא כאב בפנימי באיזור הערווה כלומר מעור כאילו כמו כאב ממכה כחולה או דלקת אבל ממש בתוך העור, ידוע לכם על תופעה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)