בבקשה תעזרו לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי!!
    חסוי
    12/03/2009

הפסקתי גלולות לפני שלושה חודשים במטרה להרות, את הגלולות לקחתי ברציפות שנתיים וחצי בערך. מאז הפסקת הגלולות המחזור שלי אינו סדיר בכלל, פעם אחת קיבלתי אחרי 34 ימים ובפעם השנייה אחרי45 ימים. אני נורא מפחדת ולא יודעת מה קורה לגוף שלי ומה הסיבה שאני לא נקלטת להריון. כעת עברו 31 ימים מהמחזור הקודם ועדיין לא קיבלתי. השאלה שלי היא אם אני צריכה לפנות לרופא או מה שקורה לי הוא סביר, אני נורא לחוצה שאולי ישנה בעיה בבקשה תאמרו לי מה אני צריכה לעשות בכדיי שאוכל להיקלט כמה שיותר מהר תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי!!

הוספת תגובה

• תעזרו.

ד``ר איילון לחמן
    12/03/2009

לחסוי שלום.
    קודם כל עליך להרגע משום שמתח ולחץ נפשי חזק מונעים הריון.הקורה לגוף שלך הוא שהציר ההורמונלי בגוף מתנקה ומשתחרר מהשפעת הגלולות.לידיעתך הזמן הממוצע לכניסה להריון בארץ הינו שנה.אם השיבושים במחזור ממשיכים שווה גם לגשת לרופא ולהיבדק,על מנת לשלול דברים נוספים. כרגע כאמור התופעות רגילות וחשובה הרגיעה הנפשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני באותו מצב, 4 חודשים

לאה
    13/03/2009

4 חודשים לא קיבלתי מחזור ועכשו רופה נתנה לי "פרוגילוטון" וקיבלתי מחזור סדיר ומנסה להרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו