מחלת הנשיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת הנשיקה
    גלית
    12/03/2009

שלום אני בהריון בשבוע 17+4, בעלי נדבק במחלת הנשיקה. אני בתחילת ההריון עשיתי בדיקת CMV שהראו שבעבר נדבקתי במחלה . התוצאות הינם: CMV IgG - POSITIVE CMV IgM -שלילי מה זה אומר לגבי העובר? האם אני יכולה להידבק? אם כן מה ההשלכות? אנא עזרתכם הדחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת הנשיקה

הוספת תגובה

• אני מחכה לתשובתכם דחוף בבקשה

גלית
    12/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחלת הנשיקה איננה מסוכנת לעובר

ד"ר פלד
    13/03/2009

והוירוס המחולל אותה נקרא EBV . הוא אמנם "קרוב" של ה CMV אבל זהו איננו אותו הנגיף. את יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוסיפה

שי
    13/03/2009

IGG גבוה מראה שיש לך נוגדנים לCMV. IGM מראה האם המחלה פעילה כרגע או לא. היום והיא לא פעילה אצלך כרגע והיות וכבר יש נוגדנים, זה אומר שחלית בה בעבר ולא תחלי בה שוב. EBV, "מחלת נשיקה" מסוג אחר, אינה פוגעת בעובר באופן ישיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו