לאחר 2 הפלות אלו בדיקות יש לעשות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר 2 הפלות אלו בדיקות יש לעשות ?
    מורן
    12/03/2009

אני הם לילדה בת 4 . הלידה הייתה בשנת 2004 לידה רגילה ובזמן . ומזה 9 חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון . והכן אני מצליחה להיכנס להריון אך בפעם הראשונה לעובר לא היה דופק מהתחלה ובנוסף היה הפרש של 4 שבועת בין השבוע שהייתי צריכה להיות בפעול לשבוע שרואים לפי הבדיקה של האולטראסאונד.. ולכן עברתי גרידה 22.10.08. ועכשיו נכנסתי להריון שנית . ובבדיקה אולטראסאונד הראשונה היה דופק .אך עדיין יש הפרש של שבועיים בן השבוע שאני צריכה להיות לשובע שרואים ועכשיו ניפסק הדופק . ואני צריכה לעשות גרידה שנית . לכן השאלה שלי אלו בדיקות אלי לעשות כדי לראות מה הבעיה ? באיזה מקום ניתן לעשות את הבדיקות ? אני אודה לכם על תשובתכם . אני ממש בדיכאון מהמצב . ואינני רוצה לחוות את זה פעם שלישית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר 2 הפלות אלו בדיקות יש לעשות ?

ד''ר שמואל פנסקי
    12/03/2009

שלום לך. ברוב המיקרים 2 הפלות רצופות הן מיקריות , (מה גם שהרית (אני מניח מאותו גבר) וילדת בת בריאה ). בכל הריון שאובחן ישנו סיכוי של מעל 15% להפלה , שעור ההפלות המוקדמות מאוד גבוה מכך בהרבה. מקובל שמתחילים לבדוק סיבה אפשרית לאחר 3 הפלות רצופות , אך כיום רבים , בלחץ הנשים מתחילים בברור כבר לאחר 2 הפלות , לקופות השונות ובבתי החולים ישנן מרפאות לברור הפלות חוזרות , בקשי מרופאך להנותך אליהן. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו