בדיקת GBS

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת GBS
    אושרת
    13/03/2009

שלום רב, אני בשבוע ה-36 להיריוני. מתי אפשר לבקש בדיקת GBS? במידה ואבקש, האם הרופא יבצע את הבדיקה? מתי אני זכאית לביצוע הבדיקה? תודה מראש, אושרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת GBS

הוספת תגובה

• בישראל

ד"ר פלד
    13/03/2009

משררד הבריאות איננו ממליץ על ביצוע בדיקה ל GBS באופן שגרתי. אנו בודקים את נוכחות החידק רק במקרים של לידת פגים או במקרים שיש חשד קלינית להימצאות החידק בנרתיק. יש לזכור שבחלק מן ההרות החידק נמצא בנרתיק כחלק מן ההסביבה הטבעית של הנרתיק ואיננו גורם מחלה לא לאם ולא לתינוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי להוסיף

שי
    13/03/2009

שזו בדיקה פשוטה, פשוט משטח וגינאלי. אני בטוחה שרופא המשפחה או הנשים יתן לך הפניה לזה ללא התנגדות. מגיע לך בתור חברת קופ"ח, אפילו אם זה לא הליך שגרתי. זו בדיקה קלה ביותר, פשוטה, ללא כאבים, ויכולה לחסוך צרות. אז למה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו