מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיצה במי שפיראיילת13/03/2009
אני בשבוע 14+5 להריון ובסקירה מוקדמת הרופא אמר לי שיש לי מחיצה במי השפיר. מה זה אומר ? ממה זה נוצר ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות או להמנע מלעשות ? אשמח לתשובה כי זה מאוד מלחיץ אותי. תודה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה
ד"ר פלד13/03/2009מחיצה או קרום נוסף המצוי בשק מי השפיר הוא ממצא שאותו אנו רואים מידי פעם. את לא יכולה לעשות כלום בנידון שכן לא ניתן לפתוח את המחיצה. עליך להיות במעקב סונוגרפי להערכת גודל העובר ולבצע מעקב אחר התפתחתו כפי שימליץ לך רופאך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום
איילת13/03/2009ד"ר שלום, ראשית תודה על תגובתך . שנית האם יש סיכון לעובר במצב כזה של מחיצה? ואם כן מהם הסיכונים? האם מצב המחיצה יכול להעלם או שכך זה יהיה עד סוף ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלכות מחיצה
ד"ר פלד14/03/2009השלכות המחיצה תלויות במספר גורמים כמו מיקומה גודלה וכד אילו גורמים שיש ללבן עם הרופא המטפל בצורה מסודרת כמו גם את אופן המעקב. בעיקרון רוב המקרים מסתיימים בלידה תקינה ללא פגיעה עוברית כלשהי. אולם כאמור יש להיות במעקב מסודר לאחר יעות של רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)