מחיצה במי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיצה במי שפיר
    איילת
    13/03/2009

אני בשבוע 14+5 להריון ובסקירה מוקדמת הרופא אמר לי שיש לי מחיצה במי השפיר. מה זה אומר ? ממה זה נוצר ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות או להמנע מלעשות ? אשמח לתשובה כי זה מאוד מלחיץ אותי. תודה איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיצה במי שפיר

הוספת תגובה

• מחיצה

ד"ר פלד
    13/03/2009

מחיצה או קרום נוסף המצוי בשק מי השפיר הוא ממצא שאותו אנו רואים מידי פעם. את לא יכולה לעשות כלום בנידון שכן לא ניתן לפתוח את המחיצה. עליך להיות במעקב סונוגרפי להערכת גודל העובר ולבצע מעקב אחר התפתחתו כפי שימליץ לך רופאך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום

איילת
    13/03/2009

ד"ר שלום, ראשית תודה על תגובתך . שנית האם יש סיכון לעובר במצב כזה של מחיצה? ואם כן מהם הסיכונים? האם מצב המחיצה יכול להעלם או שכך זה יהיה עד סוף ההריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השלכות מחיצה

ד"ר פלד
    14/03/2009

השלכות המחיצה תלויות במספר גורמים כמו מיקומה גודלה וכד אילו גורמים שיש ללבן עם הרופא המטפל בצורה מסודרת כמו גם את אופן המעקב. בעיקרון רוב המקרים מסתיימים בלידה תקינה ללא פגיעה עוברית כלשהי. אולם כאמור יש להיות במעקב מסודר לאחר יעות של רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו