שרירים תפוסים וכואבים ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרירים תפוסים וכואבים ברגליים
    לאה
    15/03/2009

שלום כולם... אני בהריון הראשון שלי, בחודש הרביעי :) בינתיים אין תלונות, הכל עובד "לפי הספר"... אבל יש לי בעיה אחת שממש מציקה לי אני מתעוררת כל בוקר עם שרירים תפוסים וכואבים בשתי הרגליים... כאילו שמתחתי שריר מתוך שינה ואני לא מבינה איך זה קורה. רציתי לדעת אם זו תופעה ספיציפית להריון כי לא היה לי את זה קודם ואיך מטפלים בזה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעה שכיחה

ד"ר פלד
    15/03/2009

נסי לטפל עם תוספי מזון המכילים מגנזיום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה

הריונית2-4
    18/03/2009

גם איתך לאה היקרה וגם אם הרופא שהציע לך לנסות תוספי מזון של מגנזיום. אני בהריון השני שלי (ברכה גדולה) וגם בהריון הזה וגם בהריון הראשון סבלתי מהתופעה של התכווצויות ברגלים במהלך השינה, בהריון הקודם התחלתי לקחת כדור בשם preg cramps buster שעזר באופן מידי. לאה, אני מאחלת לך הריון קל סטנדרטי פשוט ושגרתי ולילות שקטים עד שהרך יצא לאוויר העולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגיל שעוזר

שלי
    18/03/2009

המורה שלי ליוגה למדה אותי את התרגיל, יש לבצע לפני השינה: עומדים מול קיר, ידיים מונפות בגובה הכתפיים נשענות על הקיר, כף הייד פתוחה מונחת על הקיר.מתחילים לטפס עם היידיים תוך כדי התרוממות על כפות הרגליים עד שמגיעים לנקודה הכי גבוהה שאפשר. ואז מותחים את השוק ע"י ניסיוון להצמיד את כף הרגל לריצפה בניעות קטנות.לי זה עוזר בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר

ד"ר פלד
    18/03/2009

קביעת כמות מי השפיר היא סוביקטיבית כמות המיים יכולה לחזור לנורמה כמו גם יכולה לרדת חזרי על הבדיקה כמומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו