התקצרות צוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקצרות צוואר הרחם
    רוני
    15/03/2009

שלום, אני בת 33, הריון ראשון, בשבוע 22+3, היום בוצעה סקירה מאוחרת תקינה. צוואר הרחם באורך 35 מ"מ ותעלת צוואר סגורה. בסקירה המוקדמת שבוצעה בשבוע 15 אורך הצוואר היה 45 מ"מ. מלבד זאת מדובר בהריון תקין לחלוטין, אבל יש לציין שלפני עשר שנים עברתי קוניזציה. האם ישנה סכנה כלשהי כרגע? או מניעה מפעילויות מסויימות? אני עומדת לנסוע לחו"ל השבוע לעשרה ימים בענייני עבודה ואשמח לנסוע "בראש שקט" עד כמה שניתן... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקצרות צוואר הרחם

הוספת תגובה

• קיצור צוואר

ד"ר פלד
    15/03/2009

אנו מתיחסים בכבוד רב להתקצרות צוואר בהריון שכן זהו סמן לאפשרות של לידה מוקדמת. את עברת פרוצדורה ניתוחית קודמת בצוואר שעלולה לגרום לפגיעה בו. זה הזמן לפנות ליעוץ מסודר לרופאך על מנת שיקבע תוכנית מעקב מסודרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, והבהרה בבקשה

רוני
    15/03/2009

אני מודעת בהחלט למגבלות של ייעוץ וירטואלי ובכל זאת... הרופא שלי בחופשה השבוע, ואני עומדת בפני נסיעה לחו"ל כאמור. חשוב לי להבין עד כמה הסכנה מיידית - האם עלי לבטל את הנסיעה, או שהמעקב יכול לחכות לשובי בסוף החודש? האם יש משהו שעלי לעשות או לא לעשות בינתיים (למשל, יחסי מין מותרים? עמידה ממושכת עלולה להחמיר את המצב?). אולי כדאי גם שאציין שהמדידות נעשו על-ידי רופאים שונים ובמרפאות שונות. תודה רבה על הסבלנות והעזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו