חלב לא מפוסטר וסיכון לעובר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלב לא מפוסטר וסיכון לעובר?
    סקרנית
    16/03/2009

הנני בשבוע ה12 ושכחתי שאסור לאכול גבינות לא מפוסטרות בהריון ומידי פעם הייתי אוכלת פיתה דרוזית עם לבנה (הדוכנים של הדרוזים שיש בקניון!). האם יש חשש לעובר, אם נדבקתי בחיידק האם הייתי יודעת מזה? אני ממש דואגת לעובר שלי עכשיו :O(. אני משתגעת, איזה נזק יכול להגרם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה שאלה שלא נענתה

סקרנית
    16/03/2009

פשוט אני רואה ששאלות שנשאלו אחרי כבר נענו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם שלהם מפוסטרת

ד"ר פלד
    16/03/2009

לדעתי גם הלבנה שנמכרת בקניון מפוסטרת ( בטח הם קונים של תנובה בסופר ןעושים קופה על אזרחים תמימים --- סתאם ) שהרי לא ינתן להם רישיון למכור מזון לא תקין במקום מסודר כמו הקניון. החידק שעובר בדברי חלב לא מפוסטרים הוא הברוצלה. החידק גורם למחלת חום ממושכת ואם היית נדבקת בו כבר הייתי ודעת. מן הסתם גם רשויות הבריאות היו יודעות כי לא רק את היית נדבקת אלא כל מי שאכל מן המזון המקולקל ..... רק בריאות ותהני ממוצרי חלב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר פלד

סקרנית
    16/03/2009

המון תודה על התשובה המרגיעה :O) ציינת שחיידק שעובר במוצרי חלב לא מפוסטרים הוא הברוצלה. אני קראתי דווקה על הליסטריה ולכן נורא נלחצתי, היסטריית הליסטריה! גם הליסטריה קיים במוצרי חלב לא מפוסטרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו