מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלב לא מפוסטר וסיכון לעובר?סקרנית16/03/2009
הנני בשבוע ה12 ושכחתי שאסור לאכול גבינות לא מפוסטרות בהריון ומידי פעם הייתי אוכלת פיתה דרוזית עם לבנה (הדוכנים של הדרוזים שיש בקניון!). האם יש חשש לעובר, אם נדבקתי בחיידק האם הייתי יודעת מזה? אני ממש דואגת לעובר שלי עכשיו :O(. אני משתגעת, איזה נזק יכול להגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה שלא נענתה
סקרנית16/03/2009פשוט אני רואה ששאלות שנשאלו אחרי כבר נענו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שלהם מפוסטרת
ד"ר פלד16/03/2009לדעתי גם הלבנה שנמכרת בקניון מפוסטרת ( בטח הם קונים של תנובה בסופר ןעושים קופה על אזרחים תמימים --- סתאם ) שהרי לא ינתן להם רישיון למכור מזון לא תקין במקום מסודר כמו הקניון. החידק שעובר בדברי חלב לא מפוסטרים הוא הברוצלה. החידק גורם למחלת חום ממושכת ואם היית נדבקת בו כבר הייתי ודעת. מן הסתם גם רשויות הבריאות היו יודעות כי לא רק את היית נדבקת אלא כל מי שאכל מן המזון המקולקל ..... רק בריאות ותהני ממוצרי חלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר פלד
סקרנית16/03/2009המון תודה על התשובה המרגיעה :O) ציינת שחיידק שעובר במוצרי חלב לא מפוסטרים הוא הברוצלה. אני קראתי דווקה על הליסטריה ולכן נורא נלחצתי, היסטריית הליסטריה! גם הליסטריה קיים במוצרי חלב לא מפוסטרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)