מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטא נמוך פעם שניהאמא אוהבת16/03/2009
שלום, אתמול עשיתי בדיקת דם והתשובה מראה בטא 56.80 אני חייבת לציין שהמחזור שלי כל 45 יום ולכן הביוץ שלי מאוחר. לפני כשנה קרא לי מקרה דומה עם בטא של 30 ולאחר יומיים עשיתי שוב בדיקת דם והבטא לא עלתה ולכן היתה לי הפלה טבעית. הרופא שלי בחופשה השבוע - בבקשה תענו לי תשובה מהירה אני בלחץ.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לדעת
ד"ר פלד16/03/2009יש לבצע בדיקת דם נוספת בעוד מספר ימים על מנת להעריך את קצב עלית ההורמון בדיקה בודדת ועוד ברמה נמוכה איננה מהווה אינדיקציה לכלום הלחץ הנפשי ברור אך אין מה לעשות פרט ללהמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אמא אוהבת17/03/2009האם מספר נמון של בטא מעיד על הריון לא תקין? או שזה בעצם בגלל מחזור מאוחר או ביוץ מאוחר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ
אמא אוהבת17/03/2009אני רוצה לציין שהמחזור האחרון היה לי ב-08/02/09 ואני מקבלת כל 45 יום בדיוק אולי זו הסיבה לבטא הנמוכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
אמא אוהבת18/03/2009מחזור אחרון היה ב-08/02/09 מחזור כל 45 יום קבוע. האם הבטא נמוכה מעידה על הריון צעיר??? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרוקסין
ד"ר פלד18/03/2009לנשים להן תת פעילות של בלוטת המגן מוסיפים את ההורמון מבחוץ בתרופה הניקראת אלטרוקסין. יש חשיבות לקחת את התרופה והיא איננה גורמת כל נזק לעובר!! במהלך ההריון קרוב לוודאי שיהיה צורך להגדיל את המינון לפי רמת ההורמון TSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך בהקשר לשאלתי
אמא אוהבת19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם היום פעם שניה
אמא אוהבת19/03/2009יום ראשון 15/03/09 בטא היתה 59.80 היום יום חמישי 19/03/09 בטא 390 האם מראה על הריון תקין? מתי אני צריכה לעשות אולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)