חלבון עוברי+אינהיבין מודאגת מאוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון עוברי+אינהיבין מודאגת מאוד...
    סיגל
    16/03/2009

לרופאים שלום! אני בת 31 הריון שלישי שבוע 18 +5 ימים (יש לי ילדה בת שנתיים וחצי, הריון ראשון הסתיים טבעי בשבוע 6) היום התקשרו אלי עם תוצאות של חלבון עוברי+אינהיבין ויצא 1:55 ואמרו שכדאי שאפנה ליעוץ גנטי, אני מאוד מפחדת ולא רוצה לעשות מי שפיר מפחד להפלה... לפי שקיפות עורפית US יצא 1:2708 ולפי גיל 1:530 לפי שקיפות עורפית בדיקת דם 1:730 ולפי גיל 1:550 אני קצת בלחץ מכיוון שקיוותי שהחלבון עוברי+אינהיבין יתן תוצאה יותר טובה משקיפות.... השאלה - האם באמת מומלץ שאעשה את המי שפיר? (מה שאני ממש לא רוצה כבר הזכרתי מפחד להפלה או חלילה מקבלת תוצאה לא טובה) מאוד מודאגת מחכה לתשובתכם המקצועית, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה לקבל תשובה??

אורית
    16/03/2009

תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה.. בבקשה תשובה...

אורית
    16/03/2009

סליחה אבל התוצאות קודם לא היו מדוייקות... לפי שקיפות עורפית US יצא 1:2807 ולפי גיל 1:730 לפי שקיפות עורפית בדיקת דם 1:580 ולפי גיל 1:780 מחכה לתשובתכם המקצועית! קצת בלחץ.... תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההחלטה היא שלך

ד''ר יזהר בן שלמה
    16/03/2009

הסיכוי הברור הוא, שהכל יהיה בסדר. ועדיין, ההחלטה אם לבצע את הדיקור או לא היא שלך. הסיבות להחלטה נעוצות בך ובהשקפת עולמך. אין מומחה גדול לכך יותר ממך עצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו