צינון בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינון בהריון
    עדי
    17/03/2009

אילו תרופות מותר לקחת לצינון ואיזה להורדת חום? אני בשבוע 6+2 ואני חוששת לקחת תרופות אך אני מבינה שלא טוב שיהיה חום. מאיזה גובה של חום כדאי לקחת תרופה להורדה? האם חייב לקחת משהו לצינון או שאפשר לתת לזה לעבור לבד? בבוקר קמתי עם חום של 37.8 כשטבעי שלי הוא 36.5 בערך. אם היה לי בלילה חום גבוה יותר ולא ידעתי האם זה עשוי להזיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינון בהריון

הוספת תגובה

• תרופות

ד"ר פלד
    17/03/2009

מחלות וויראליות שכיחות בהריון. רוב רובם של הנגיפים אינם גורמים לכל נזק לעובר. יש כמובן לשלול מחלות שנגרמות על ידי נגיפים מסוכנים כמו CMV ניתן לקחת אקמול ואופטלגין ללא חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    18/03/2009

כיצד ניתן לשלול CMV ? האם יש בדיקה שניתן לעשות? אני כרגע רק מצוננת ללא שיעול או כאב גרון ואתמול כאב לי מאוד הגב התחתון כל היום ועבר, האם שייך להריון או יתכן מההתקררות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לחזור ולקיים יחסי מין מלאים

ד"ר פלד
    17/03/2009

רצוי להימנע מהריון בשנה הקרובה על מנת לתת לצלקת הרחמית להחלים היטב ולגוף להתאושש מההריון למרות שיש דיווחים על הריונות מוקדמים יותר לאחר ניתוח שהסתימו בהצלחהללא כל סיבוכים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו