לחץ בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בבטן
    שרה
    17/03/2009

שלום אני ב"ה בהריון שבוע תשיעי+6 הריון שני. הריון ראשון-הפלה טבעית] בימים האחרונים חוויתי תחושת לחץ רבה בעבודה [לא פיזית כי אני יושבת] אך נפשית מהעומס הרב זה התבטא גם בתחושת לחץ בבטן תחתונה וגם בעליונה עם נפיחות בבטן ושרירי הבטן נוקשים, זה נמשך מספר שעות כי הלחץ בעבודה נמשך לאורך כל היום. באחד הימים גם נדרשתי לעשות משהו שמעט חששתי ממנו וממש היו לי דפיקות לב מואצות ולא הצלחתי להרגע בשום אופן במשך הרבה זמן אני מרגישה שרגישותי המוגברת מושפעת בין השאר מההריון אך בכל אופן מאד חוששת שמא זה עלול להזיק להריון- תחושת הלחץ הפיזי הממושכת בבטן. מה דעתכם? תודה שרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בבטן

הוספת תגובה

• רגישות

ד"ר פלד
    17/03/2009

אין ספק שבתקופת ההריון ובמיוחד בשבועות הראשונים יש רגישות נפשית מוגברת ובמיוחד לנוכח אי ההצלחה של ההריון הראשון. אולם אין בלחץ ואו רגישות זו להשפיע על התפתחות העובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינו מזיק להריון

ד''ר יזהר בן שלמה
    17/03/2009

חבל מאד שאת בלחץ. נראה, שלפחות בחלקו הלחץ שלך נובע מחרדה להריון. אולי אם תפנימי שהלחץ עצמו אינו מזיק להריון, וגם העבודה הקשה אינה מזיקה לו, יפחת הלחץ שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו