מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ בבטןשרה17/03/2009
שלום אני ב"ה בהריון שבוע תשיעי+6 הריון שני. הריון ראשון-הפלה טבעית] בימים האחרונים חוויתי תחושת לחץ רבה בעבודה [לא פיזית כי אני יושבת] אך נפשית מהעומס הרב זה התבטא גם בתחושת לחץ בבטן תחתונה וגם בעליונה עם נפיחות בבטן ושרירי הבטן נוקשים, זה נמשך מספר שעות כי הלחץ בעבודה נמשך לאורך כל היום. באחד הימים גם נדרשתי לעשות משהו שמעט חששתי ממנו וממש היו לי דפיקות לב מואצות ולא הצלחתי להרגע בשום אופן במשך הרבה זמן אני מרגישה שרגישותי המוגברת מושפעת בין השאר מההריון אך בכל אופן מאד חוששת שמא זה עלול להזיק להריון- תחושת הלחץ הפיזי הממושכת בבטן. מה דעתכם? תודה שרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות
ד"ר פלד17/03/2009אין ספק שבתקופת ההריון ובמיוחד בשבועות הראשונים יש רגישות נפשית מוגברת ובמיוחד לנוכח אי ההצלחה של ההריון הראשון. אולם אין בלחץ ואו רגישות זו להשפיע על התפתחות העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינו מזיק להריון
ד''ר יזהר בן שלמה17/03/2009חבל מאד שאת בלחץ. נראה, שלפחות בחלקו הלחץ שלך נובע מחרדה להריון. אולי אם תפנימי שהלחץ עצמו אינו מזיק להריון, וגם העבודה הקשה אינה מזיקה לו, יפחת הלחץ שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)