שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    ניצן
    18/03/2009

שלום רב, בתאריך 1/1/09 קיבלתי את הווסת האחרונה שלי בתאריך ה- 2/2/09 גילתי שאני בהריון (ראשון שלי) לצערי הרב ההריון לא היה תקין ונפל בתאריך 15/2/09 - ואז התחילו לי דימומים כמו של מחזור שמרתי נידה במשך שבועיים, בדר"כ המחזור שלי סדיר אני מקבלת כל חודש באותו תאריך ושעה החודש הוא איחר וחשבתי שזה בגלל ההפלה, אבל למרות זאת החלטתי לעשות בדיקת הריון - והיא יצאה חיובית. מה הסיכוי שהריון זה יהיה בסדר ותקין אם נקלטתי כל כך מהר? אני מתכננת לטוס (טיסה של איזהנ 12 שעות רצופות) רציתי לדעת אם זה מהווה בעיה. ובכלל לקבל קצת מידע על ההריון כי זה הריון ראשון שלי. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• חשוב לבצע

ד"ר פלד
    18/03/2009

מעקב בטה כמותי בדם ולפנות לרופא על מנת לקבל הנחיות יש הרבה סיבות לבטה חיובי לאחר הפלה ויש לשלול מספר אפשרויות הדורשות טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי לדעת...

רק להוריד לחץ
    18/03/2009

שלום, האם יש סיכון לטוס טיסה ממושכת של 12 שעות בשבועות ראשונים? האם הריון מיד לאחר הפלה מעיד על משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי....

ניצן
    19/03/2009

היי, לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון שיש בטא חיובי לאחר הפלה ואיזה אפשרויות צריך לשלול? אודה לתשובתך. יום נעים!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו