נקודות אדומןת בבטן בתחלת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות אדומןת בבטן בתחלת הריון
    שירה
    19/03/2009

שהיתי בסיום מחזור קיבלתי הרפס בחיך שלאחר כמה ימים עבר ההרפס והופיעו לי נקודות אדומות בבטן תחתונה שגירדו לי רק באמבטיה כמו גרד של סימני מתיחה בהריון , מסתבר שזה היה מחזור אחרון לפני היריון , ההרפס הופיעה במח זור וכנראה ממש בתחילת הריון הופיעה הנקודות האדומות אני לא יודעת אם יש קשר ניגשתי לרופאת עור והיא נתנה לי מרשם לא השתמשתי ושגיליתי שאני בהריון הראתי את המרשם לרופא נשים והוא לא התיחס פניתי שוב לרופאת עור ושאלתי אם זה אדמת מכיוון שאני בהריון למרות שהיה לי אדמת בילדותי והיא אמרה סעי לשלום זה לא אדמת הכל בסדר בכל זאת אני קצת חוששת באם יש לי סיבה לפחד הנקודות כנראה הופיעו ממש בכניסה להריון עשיתי בדיקות דם שהכל תקין חוץ מסוכר טיפה גבוה יש סיכון חלילה שהעובר יפגע מזה ? מזה ? מפחדתתתת יש לציין שללא הופעת חום רק גרד באמבטיה עם מים חמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כדאי להתבסס על מי שבדקו אותך

ד''ר יזהר בן שלמה
    19/03/2009

את מבקשת מאתנו, שלא בדקנו אותך, שנביע דעה על מה שנבדק על ידי הרופאים האישיים שלך. זאת בקשה בעייתית, מפני שבתחום הפריחות בעור, מראה עיניים הוא החשוב ביותר. הייתי נוטה להאמין לרופאת העור שלך, בצירוף הקביעה שלך, שכבר חלית באדמת בעבר. במקרה הגרוע ניתן לבדוק נוגדנים לאדמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו