דלקת בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בהריון
    שני
    19/03/2009

אני בשבוע 11 של ההריון ונראה שיש לי דלקת בשתן. הרופא שלי התלבט והחליט לא לתת לי אנטיביוטיקה וביקש שאבדק עוד שבוע שוב. אני קצת מוטרדת. האם יש סיכון להריון עם דלקת כזו? האם מסוכן לקחת אנטיביוטיקה בשלב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בהריון

הוספת תגובה

• דלקת.

ד``ר איילון לחמן
    19/03/2009

לשני שלום.
    השאלה כיצד נעשתה האבחנה. האם קימת תרבית שתן חיובית עם שם של חידק וכמותו בשתן..אם כן יש לשקול טיפול. אם לא לבצע בדיקת תרבית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת -המשך

שני
    19/03/2009

אלו התוצאות - מה אתה יכול לומר על זה? <=2 S Proteus mirabilis <=2 S Proteus mirabilis <=2 S Proteus mirabilis . S Proteus mirabilis 4 S Proteus mirabilis 8 S Proteus mirabilis <=0.25 S Proteus mirabilis <=1 S Proteus mirabilis 16 I Proteus mirabilis <=1 S Proteus mirabilis <=1 S Proteus mirabilis 4 S Proteus mirabilis 128 R Proteus mirabilis <=0.25 S Proteus mirabilis <=4 S Proteus mirabilis <=4 S Proteus mirabilis <=20 S Proteus mirabilis

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו