מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בצד שמאלקרן19/03/2009
היי קיבלתי מחזור ב14.2 והוא הסתיים ב19.2(מחזור אחרון)אני דיי חדשה בעניין אז אני לא יודעת מה הכוונה ווסת אחרונה.האם הווסת האחרונה היא מתי שקיבלתי את המחזור או מתי שהוא הסתיים. עשיתי בדיקת דם ב(אתמול)18.3 התוצאה הייתה בטא 388. אני לא יודעת אם זה תקין בינתיים,מזה אומר?יום לפני הרופא עשה בדיקה ולא ראה שק הריון.באיזה שבוע אני בכלל?? הרופא אמר לי לחזור אליו שבוע הבא.ולחזור על הבדיקת דם פעם שניה בעוד מס' ימים. הבעיה היא שאני נורא מפחדת כי אני חשה בכאבים ממש ממש לא חזקים בצד שמאל בשחלה.אני לא יודעת אם אלה כאבים נורמליים או לא.פעם ב אני מרגישה כאבי בטן לא נוראיים. כל החיים אני סובלת מכאבים לא חזקים בשחלה בצד שמאל לפני שבועיים גילה הרופא שיש לי ציסטה קטנה ולא מזיקה.האם הכאבים קשורים אולי לזה.? מזה יכול להיות?הבדיקת דם תקינה?הכל בסדר?באיזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המון שאלות
ד''ר יזהר בן שלמה20/03/2009ראשית, עשי כפי שרופאך הציע. זה יענה על הצורך לדעת אם ההריון תקין (חזרה על בדיקת הדם ואולטרהסאונד במועד שנקבע).
כשיש כאב בטן, לא ניתן לדעת אם מקורו בשחלה או באיבר תוך בטני אחר. במידה שיש לך כאב ברמה בלתי נסבלת, עליך לפנות לבדיקת רופא. ההגדרה של בלתי נסבל היא שלך.
התאריך שנקרא "הוסת האחרון" הוא היום הראשון לדמם הוסתי האחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



.jpg)