כאבים בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל
    קרן
    19/03/2009

היי קיבלתי מחזור ב14.2 והוא הסתיים ב19.2(מחזור אחרון)אני דיי חדשה בעניין אז אני לא יודעת מה הכוונה ווסת אחרונה.האם הווסת האחרונה היא מתי שקיבלתי את המחזור או מתי שהוא הסתיים. עשיתי בדיקת דם ב(אתמול)18.3 התוצאה הייתה בטא 388. אני לא יודעת אם זה תקין בינתיים,מזה אומר?יום לפני הרופא עשה בדיקה ולא ראה שק הריון.באיזה שבוע אני בכלל?? הרופא אמר לי לחזור אליו שבוע הבא.ולחזור על הבדיקת דם פעם שניה בעוד מס' ימים. הבעיה היא שאני נורא מפחדת כי אני חשה בכאבים ממש ממש לא חזקים בצד שמאל בשחלה.אני לא יודעת אם אלה כאבים נורמליים או לא.פעם ב אני מרגישה כאבי בטן לא נוראיים. כל החיים אני סובלת מכאבים לא חזקים בשחלה בצד שמאל לפני שבועיים גילה הרופא שיש לי ציסטה קטנה ולא מזיקה.האם הכאבים קשורים אולי לזה.? מזה יכול להיות?הבדיקת דם תקינה?הכל בסדר?באיזה שבוע אני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד שמאל

הוספת תגובה

• המון שאלות

ד''ר יזהר בן שלמה
    20/03/2009

ראשית, עשי כפי שרופאך הציע. זה יענה על הצורך לדעת אם ההריון תקין (חזרה על בדיקת הדם ואולטרהסאונד במועד שנקבע).
    כשיש כאב בטן, לא ניתן לדעת אם מקורו בשחלה או באיבר תוך בטני אחר. במידה שיש לך כאב ברמה בלתי נסבלת, עליך לפנות לבדיקת רופא. ההגדרה של בלתי נסבל היא שלך.
    התאריך שנקרא "הוסת האחרון" הוא היום הראשון לדמם הוסתי האחרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו