מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עבור ד"ר יזהררק להוריד לחץ20/03/2009
ד"ר שלום רב, רק רציתי לקבל קצת אינפורמציה ב- 2/2/09 גילית שאני בהריון ועשיתי בדיקות בטא שהראו שהכל בסדר התחילו לי דימומים בשבוע חמישי שרק התגברו עם הזמן עשיתי עוד בדיקת בטא שהראה שההורמונים לא עולים כנמו שצריך וזה העיד על הריון לא תקין, באותו יום 15/2/09 הדימומים התחזקו מאוד - ממש כמו מחזור וההריון נפל לי באופן טבעי לצערי.... (נפל בשבוע 6) שבוע וחצי (אחרי ההפלה) עשיתי שוב בדיקת בטא שהתוצאה היתה 8 - האם זה נורמלי, מצב רגיל? בדר"כ המחזור שלי סדיר כל חודש בתאריך קבוע - הייתי אמורה לקבל מחזור ב- 15/3/09 אבל חשבתי שהוא מאחר בגלל ההפלה ולמרות הכל (עקב תחושת בטן פנימית) החלטתי לעשות בדיקת שתן שיצאה חיובית - האם זה נורמלי להיקלט כל כך מהר ? האם הדימום(ממש זרמים של מחזור) שהיה לי ביום של ההפלה ונמשך שבוע וקצת נחשב למחזור? יום א' אני יעשה בדיקת בטא אבל אני רוצה לדעת שזה הריון והכל בסדר ( בע"ה). אודה לתשובתך המהירה לנושא - אני ממש לחוצה מהעניין....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
ד''ר יזהר בן שלמה20/03/2009המהלך שאת מתארת הוא של הפלה מאד מוקדמת. הדמם הרב שהיה לך במשך יום אחד גם הוא מעיד על כך. קרוב מאד לוודאי, שבדיקת הורמון ההריון שתעשי ביום א' תהיה כבר שלילית. לשבוע של הדמם את צריכה להתייחס כאל וסת ולהפסיק לדאוג. סיכוי טוב מאד שתהרי שUC CNVHRU,/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)