חלבון עוברי/מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון עוברי/מי שפיר
    אורית
    20/03/2009

שלום ד"ר, אני בת 32 בצעתי בדיקת חלבון עוברי בשבוע 17 ולהלן התוצאות: תאריך הוסת האחרון: 12/11/2008 שבוע 17 תאריך לפי בדיקת האולטרא סאונד: 10/02/2009 שבוע 17.1 התוצאות מתייחסות לשבוע הריון כפי שחושב לפי תאריך אולטרא סאונד: 17.1 חלבון עוברי: MON 1.10 (טווח הנורמה עד MON 0.20-2.00) גונדוטרופין שילייתי: MON 1.80 (טווח הנורמה הוא MON 0.15-3.00) אסטריול : MON 0.91 (הנורמה מעל 0.15) הסיכון הסטטיסטי לפי גיל בלבד- 1:627 הסכיון לפי גיל+תוצאות הבדיקה – 1:631 תוצאות שקיפות עורפית לפי גיל+ תוצאות הבדיקה - 1:890 האם מומלץ לבצע דיקור מי שפיר? אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון עוברי/מי שפיר

הוספת תגובה

• לפי המתמטיקה הפשוטה

ד"ר פלד
    20/03/2009

את בקבוצה שנחשבת לסיכון נמוך ללדת עובר עם תסמונת דאון! אולם ההחלטה הינה מורכבת יותר ומביאה בחשבון מרכיבים נוספים זה הזמן לבצע דיון מושכל בנושא עם רופא שאת סומכת עליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בינתיים עוד שאלה קטנה

אורית
    22/03/2009

שלום ד"ר פלד תודה רבה על תשובתך המהירה ואני אכן אגיע לייעוץ גנטי. השאלה שלי- האם העובדה שהבדיקות דם לא הקטינו במיוחד את הסיכון אמורה להדאיג אותי? שכחתי לציין שהסקירת מערכות תקינה. אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו