cmv igm חיובי על אדביטי 90%

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv igm חיובי על אדביטי 90%
    ליטל
    20/03/2009

שלום! אני בת 23 ונמצאת בשבוע 13 להריוני השני (הראשון הייתה הפלה בשבוע 7). בבדיקה שגרתית אצל הרופא הוא שם לב שבבדיקות דם במאי 2008 היה לי cmv igm שלילי והigg הוא 3.1h וכרגע (בבדיקות דם מרץ 2009) זה יצא חיובי, igg 5.0h והאדביטי 90 (מראה על הידבקות מעל 3 חודשים, לא??). הרופא שלח אותי לייעוץ גנטי (אלך כמה שיותר מהר). ביצעתי שקיפות עורפית ויצא תקין, הסיכון הוא 1:8923. ברשותי כלב, האם ישנו סיכוי שיש את הוירוס TOXOPLASMA? כי עד כמה שביררתי זה רק בחתולים. אשמח לאינדיקציה.. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv igm חיובי על אדביטי 90%

הוספת תגובה

• CMV

ד"ר פלד
    20/03/2009

אם IGG היה חיובי ב 2008 הרי את מחוסנת ואין צורך לברר את הנושא שוב. אין קשר בין CMV לטוקסופלזמה. את מצב החיסוניות שלך לטוקסופלזה יש לבדוק בבדיקת דפ נפרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי igg

ליטל
    21/03/2009

לא רשום במאי 2008 ש igg הוא חיובי אלא רשום 3.1h (זה אומר שזה חיובי?) ובמרץ 2009 רשום 5.0h.. ואני בעצם כבר מחוסנת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערך IGG

ד"ר פלד
    22/03/2009

יש צורך לברר אצל הרופא שלך שמכיר את המעבדה שלשם נשלחה דגימת הדם מה אומר כל ערך וערך שכן יש שוני בין מעבדות שונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו