מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv igm חיובי על אדביטי 90%ליטל20/03/2009
שלום! אני בת 23 ונמצאת בשבוע 13 להריוני השני (הראשון הייתה הפלה בשבוע 7). בבדיקה שגרתית אצל הרופא הוא שם לב שבבדיקות דם במאי 2008 היה לי cmv igm שלילי והigg הוא 3.1h וכרגע (בבדיקות דם מרץ 2009) זה יצא חיובי, igg 5.0h והאדביטי 90 (מראה על הידבקות מעל 3 חודשים, לא??). הרופא שלח אותי לייעוץ גנטי (אלך כמה שיותר מהר). ביצעתי שקיפות עורפית ויצא תקין, הסיכון הוא 1:8923. ברשותי כלב, האם ישנו סיכוי שיש את הוירוס TOXOPLASMA? כי עד כמה שביררתי זה רק בחתולים. אשמח לאינדיקציה.. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד"ר פלד20/03/2009אם IGG היה חיובי ב 2008 הרי את מחוסנת ואין צורך לברר את הנושא שוב. אין קשר בין CMV לטוקסופלזמה. את מצב החיסוניות שלך לטוקסופלזה יש לבדוק בבדיקת דפ נפרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי igg
ליטל21/03/2009לא רשום במאי 2008 ש igg הוא חיובי אלא רשום 3.1h (זה אומר שזה חיובי?) ובמרץ 2009 רשום 5.0h.. ואני בעצם כבר מחוסנת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערך IGG
ד"ר פלד22/03/2009יש צורך לברר אצל הרופא שלך שמכיר את המעבדה שלשם נשלחה דגימת הדם מה אומר כל ערך וערך שכן יש שוני בין מעבדות שונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)