הצלחת פעולת המפיגין+צייטוטק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצלחת פעולת המפיגין+צייטוטק
    אלמונית
    21/03/2009

שלום רב, לפני יומיים קיבלתי טיפול של מפיגיין והיום בבוקר (שבת) קיבלתי את המשך הטיפול: 2 גלולות של צייטוטק. כעבור 6 שעות עברתי אולטרסאונד ונמצא ששק ההריון עדיין שם ( אך ללא דופק עוברי)- אני בשבוע 6. מאז הצייטוטק עברו כבר 12 שעות. יש לי דימום אך לא כבד כלל. מה הסיכוי ששק ההריון שלי יפלט? האם הממצאים שציינתי מעידים על כך שאני שייכת לאחוזים הבודדים עליהם הטיפול לא עובד? אני מאוד בלחץ. אשמח לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתן לקחת ציטוטק פעם נוספת

ד''ר יזהר בן שלמה
    21/03/2009

ורק אחר כך להכריז על כשלון
    פני לרופאיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה במקרה שאני לא לוקחת עוד צייטוטק

אלמונית
    22/03/2009

מאז הצייטוטק עברו 36 שעות, האם יש עוד סיכוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב אני מזכירה שיש לי דימום כל הזמן

אלמונית
    22/03/2009

הדימום הוא כמו במחזור רגיל, ללא גושי דם, ועם מעט כאבי מחזור. אחרי כמה זמן כדאי להבדק שוב? כמה זמן כדאי להמתין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו