מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצלחת פעולת המפיגין+צייטוטקאלמונית21/03/2009
שלום רב, לפני יומיים קיבלתי טיפול של מפיגיין והיום בבוקר (שבת) קיבלתי את המשך הטיפול: 2 גלולות של צייטוטק. כעבור 6 שעות עברתי אולטרסאונד ונמצא ששק ההריון עדיין שם ( אך ללא דופק עוברי)- אני בשבוע 6. מאז הצייטוטק עברו כבר 12 שעות. יש לי דימום אך לא כבד כלל. מה הסיכוי ששק ההריון שלי יפלט? האם הממצאים שציינתי מעידים על כך שאני שייכת לאחוזים הבודדים עליהם הטיפול לא עובד? אני מאוד בלחץ. אשמח לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לקחת ציטוטק פעם נוספת
ד''ר יזהר בן שלמה21/03/2009ורק אחר כך להכריז על כשלון
פני לרופאיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה במקרה שאני לא לוקחת עוד צייטוטק
אלמונית22/03/2009מאז הצייטוטק עברו 36 שעות, האם יש עוד סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב אני מזכירה שיש לי דימום כל הזמן
אלמונית22/03/2009הדימום הוא כמו במחזור רגיל, ללא גושי דם, ועם מעט כאבי מחזור. אחרי כמה זמן כדאי להבדק שוב? כמה זמן כדאי להמתין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)