שאלה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה........
    חדשה.........
    23/03/2009

היי, אני ב"ה בהריון תקין שבוע 14+6. הייתי היום במוקד עקב נפילה שם נבדקתי אולטרסאונד וב"ה הכל בסדר אך כתוב שם בטופס שקבלתי: CRL: 82 מ"מ מתאים לשבוע 14W0D. רציתי לדעת הרי אני בסוף שבוע 14 (כמעט 15) האם הגודל תקין? האם זה בסדר? אשמח לתשובה! תודה רבה ויום נעים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה........

הוספת תגובה

• שאלה.

ד``ר איילון לחמן
    23/03/2009

לחדשה שלום.
    הבדל של מספר ימים בבדיקה הוא חסר חשיבות. האם זו הבדיקה הראשונה בהריון הנוכחי?.את בודאי מבצעת סקירת מערכות מוקדמת, שם תקבלי יותר פרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה...ושאלה נוספת בבקשה...

חדשה.........
    23/03/2009

תודה על התשובה המהירה. זו לא הבדיקה הראשונה בצעתי עוד פעמיים אולטרסאונד בשבוע 9 ובשבוע 10. ועכשיו בשבוע 14+6 וב"ה הכל תקין. סקירה מוקדמת אני לא חושבת שאעשה רק ככל הנראה בע"ה סקירה מאוחרת. למה ?יש צורך בגלל הממצא של אורך עובר מאולטרסאונד זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדשה.

ד``ר איילון לחמן
    24/03/2009

לא פרטת הממצאים בבדיקות העל קול הקודמות.
    סקירה מוקדמת כדאי לעשות ללא הממצא האחרון. בכל מקרה כפי שצינתי אין סיבה לדאגה עקב הבדל של מס ימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו