תנועות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות עובר
    שושי
    24/03/2009

אני מגישה לאחרונה כאילו שהעובר התהפך עם הרגליים כלפי מטה, אני מרגישה לפעמים בעיטה אפילו מכאיבה לכיוון שלפוחית השתן... זה נראה כאילו הוא מנסה לצאת אומשהו כזה. זו תופעב נורמלית? תנועות חזקות יכולות לגרום לירידת מים חלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות עובר

הוספת תגובה

• איזה שבוע את ?

ד"ר פלד
    24/03/2009

תנועות חזקות לא גורמות לירידת מיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 26

שושי
    25/03/2009

יש לציין שגם עכשיו וגם בהריון קודם - יש לי עוברים מאוד פעילים אני מרגישה הרבה תנועות חזקות.
    בד"כ הבטן שלי אפילו זזה. אבל עכשיו כנראה שהוא התהפך עם הרגליים כלפי מטה והבטן לא זזה אבל התנועות החזקות לכיוון שלפוחית השתן דיי מציקות. השאלה רק אם זה דבר נורמלי? מצוי? יש מה להלחץ מכזה דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובר מתהפך

ד''ר פרדי דוד
    26/03/2009

את מרגישה את תנועות העובר וטוב שכך. לכל שאר שאלותיך: אין ממה לחשוש במצבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו