מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות חשובות!!!תמר24/03/2009
שלום שתי שאלות חשובות: 1.תאריך הווסת האחרון היה ב31.7.08 ואמרו לי לחשב את גיל ההריון לא לפי הווסת אלא לפי בדיקת האולטרסאונד שנעשתה לי בתחילת ההריון- 7.8.09. זאת אומרת שלפי האולטרסאונד אני עכשיו שבוע32+5. הרופאה אמרה לי עכשיו ללכת לפי תאריך הווסת ולא האולטרסאונד. האם זה הגיוני שפתאום ככה משנים לי את התאריך??? 2. יש לי שליית פתח מלאה והרופאה שלי אמרה שבמקרים כאלו צריכים להתאשפז כבר בשבוע 34 עד סוף ההריון. האם זה נכון??? קצת מדכא אותי להיות מאושפזת בבי"ח חודש שלם לכן חשוב לי לקבל חוות דעת שנייה בנושא. (ההריון תקין ולא הופיעו לי דימומים. החשש הוא שיופיע לי דימום) תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל ההריון
ד"ר פלד24/03/2009גיל ההריון נקבע לפי הוסת ואישור של בדיקת סונר מוקדמת אם יש סתירה בין 2 הנתונים בדיקת הסונר קובעת.
עליך להיות במעקב של יחידת אם עובר בבית החולים בו את אמורה ללדת והם יקבעו את סדרי המעקב ומועד הילוד שיהיה בניתוח קיסרי בשל שילית הפתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)