חודשיים אחרי גרידה ללא מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודשיים אחרי גרידה ללא מחזור
    portabelo
    26/03/2009

לפני חודשיים עברתי גרידה לעובר בשבוע 11 ללא דופק. אולטרסאונד לאחר התהליך הראה שהרחם והשחלות תקינות ונקיות והרופא אמר שניתן לנסות להכנס להריון. כחודש לאחר הגרידה חשתי כאבים עזים בבטן התחתונה שהביאו אותי למיון בבי"ח שם נאמר לי שהתרחש ביוץ ובעתיו נוצרה ציסטה שפקעה. הרופא בבי"ח אמר שזה זמן טוב לנסות להכנס להריון. חודש מאוחר יותר טרם הופיע מחזור אבל הכאבים בבטן התחתונה חזרו. בדיקת דם הראתה שאני לא בהריון.
    1)האם יכול להיות שהתרחש ביוץ ללא מחזור וללא הריון?
    2) האם יכול להיות שהציסטה הראשונה מקורה בביוץ שהביא להריון שלושה חודשים לפני כן מבלי שנראו סימנים להיווצרותה בבדיקה לאחר הגרידה?
    3)האם אני צפויה לציסטות בכל ביוץ עתידי שלי (לפני הגרידה וללא הגלולות - כחמישה חודשים, המחזורים שלי היו תקינים וסדירים)?
    אני בחרדות שמה משהו נפגם בתהליך הגרידה ואשמח לקבל תשובה לשאלותי.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאחר גרידה

ד''ר יואב פלד
    28/03/2009

אם המחזור שלך סדיר היית אמורה לקבל מחזור לאחר כחודשיים מן הגרידה
    אין קשר בין הממצאים בשחלות לגרידה
    אם אכן המצב הוא שעברו חודשייים ולא קיבלת מחזור
    יש מקום להתייחסות רצינית למצבך על מנת לשלול מספר מצבים הדורשים טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודשיים אחרי גרידה ללא מחזור

portabelo
    11/04/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו