מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודשיים אחרי גרידה ללא מחזורportabelo26/03/2009
לפני חודשיים עברתי גרידה לעובר בשבוע 11 ללא דופק. אולטרסאונד לאחר התהליך הראה שהרחם והשחלות תקינות ונקיות והרופא אמר שניתן לנסות להכנס להריון. כחודש לאחר הגרידה חשתי כאבים עזים בבטן התחתונה שהביאו אותי למיון בבי"ח שם נאמר לי שהתרחש ביוץ ובעתיו נוצרה ציסטה שפקעה. הרופא בבי"ח אמר שזה זמן טוב לנסות להכנס להריון. חודש מאוחר יותר טרם הופיע מחזור אבל הכאבים בבטן התחתונה חזרו. בדיקת דם הראתה שאני לא בהריון.
1)האם יכול להיות שהתרחש ביוץ ללא מחזור וללא הריון?
2) האם יכול להיות שהציסטה הראשונה מקורה בביוץ שהביא להריון שלושה חודשים לפני כן מבלי שנראו סימנים להיווצרותה בבדיקה לאחר הגרידה?
3)האם אני צפויה לציסטות בכל ביוץ עתידי שלי (לפני הגרידה וללא הגלולות - כחמישה חודשים, המחזורים שלי היו תקינים וסדירים)?
אני בחרדות שמה משהו נפגם בתהליך הגרידה ואשמח לקבל תשובה לשאלותי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר גרידה
ד''ר יואב פלד28/03/2009אם המחזור שלך סדיר היית אמורה לקבל מחזור לאחר כחודשיים מן הגרידה
אין קשר בין הממצאים בשחלות לגרידה
אם אכן המצב הוא שעברו חודשייים ולא קיבלת מחזור
יש מקום להתייחסות רצינית למצבך על מנת לשלול מספר מצבים הדורשים טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודשיים אחרי גרידה ללא מחזור
portabelo11/04/2009תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)