מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מותרדתאנונימית29/03/2009
שלום לך ד''ר.. אני בשבוע 9+3 היום זה הריון icsi בשל בעיית רע אצל בעלי.. אני בת 24 זהו הריון שני שלי כאשר הריון הראשון הסתיים בגרידה עקב הפלה טבעית בשבוע 7 ... השאלה שלי היא כזאת.. כבר ראו דופק לעובר ועובר שמתפתח טוב מאוד לפי השבוע שלו אך אני בכול זאת דועגת מה קורה איתו שם בפנים כי האולטראאונד הבאה שלי רק בעוד חודש ואין לי מושג מה איתו שם בפנים עם הוא עדיין חיי ויש דופק? יש לציין שאף רופא לא רוצה להפנות אותי לאולטראסאונד כי הם אומרים שזה מיותר אך לפי מה שאני יודעת בגלל שזה הריוןicsi אמורים לעקוב אחריו יותר מאשר הריון רגיל לא? יש לציין שאין לי דימומים (היו הכתמות חומות מתחילת ההריון עד שבוע 8 והפסיקו לפני שבוע) ואין לי כאבים ולא כלום.. תאכלס אני בכלל לא מרגישה שאני בהריון כי אין לי גם סימני הריון לא בחילות ולא כלום...האם אני יכולה בכול זאת לדרוש מהרופא הפניה לאולטראסאונד כול 10 ימים בערך כי ההריון הזה הושג לאחר 7 שנים של ניסיונות כושלים.. ועוד שאלה קטנטונת היום רבתי עם רופא משפחה שלי בגלל חוצפתו והוא צעק עליי והתעצבנתי מאוד ובשל כך בכיתי כשיצאתי ממנו האם נגרם נזק לעובר? תודה לכם על העזרה מראש (וסורי על המגילת אסתר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
ד''ר יזהר בן שלמה29/03/2009ברור שהבעיה שלך כרגע היא דאגה. מבחינת שגרת המעקב אין צורך אוביקטיבי. כדי לענות על הצורך שלך באולטרהסאונד, שאינו הכרחי, מצאי בקרבת מקום מגורייך רופא נשים, שישמש כרופאך האישי. הדבר אומנם יותר יקר, אך יתכן שמבחינתך הוא כדאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך
אנונימית29/03/2009אין בעיר שלי רופא נשים בכלל רק בעיר שליד שזה 20 דקות נסיע ולשלם לרופא פרטי אין לי כסף ממש.. השאלה שלי היית האם כן עליי לדרוש אולטראסאוד כול 10 ימים בגלל icsi או שפשוט לשבת ככה ולחכות עוד חודש וליראות מה קורה עם העובר? ומה גם שאין לי תופעות של הריון בכלל ואני לא מבינה למה לכולם יש משהו לפחות ולי כלום למראות שאני בוודאות בהריון כבר עם עובר עם דופק ותואם את השבוע שלו.. למה לי אין תופעות של הריון בכלל? האם הדבר מראה על בעיה? ועוד שאלה יש לי הפניה לדיקור מיי שפיר בשבוע 20 בערך בגלל icsi אני ובעלי לא כול כך רוצים לעשות את זה בגלל הסיכון שבזה ומה גם שאני רק בת 24 ולא ניראה לי שתהיה בעיה.. האם אפשרי לא לעשות? תודה על תשובתך.. ישר כוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה עדיין לתשובה
אנונימית31/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עליי תמיד? אני מחכההההה
אנונימית01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבבה אין בעיה על תענו אני כבר יסתדר
אנונימית01/04/2009ממש תודה רבה לכם על היחס.........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך בה הרית, שייכת לעבר
ד''ר יזהר בן שלמה02/04/2009את עומדת בפני מצב, שרבות מן הנשים במצבך חוות. מטיפול אינטנסיבי כמעט יום יומי, הן עוברות למצב, שבו לא קורה כלום. מצד שני, הריון כבר אינו מחלה או בעיה, ולא ממש צריך לעשות משהו כל כמה ימים.
אשר לסוגיית האבחנה הגנטית באמצעות דיקור מי שפיר, אין בה הכרח ואינכם חייבים בכך. ההמלצה לביצוע דיקור, כאשר הסקירה המוקדמת תקינה, היא מאד יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)