מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- notching בעורקיי הרחם - מה זה?sari29/03/2009
שלום רב, מקווה שתוכלו לעזור לי,
בסקירה המאוחרת התגלה notching דו צדדי בעורקי הרחם, s/d 3.12 מעט מוגבר.
מאוד אשמח לדעת מה זה אומר?
אין לי לחץ דם כללי גבוה (אפילו קצת נמוך). הרופא אמר שאני צריכה להיות במעקב לחץ דם של עורקי הרחם, אחת לחודש.
האם מותר לטוס לחו"ל במצב כזה? האם יאשרו לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לגמרי ברור
ד''ר יזהר בן שלמה29/03/2009מדבריך לא ניתן להבין האם המושג NOTCHING מתייחס לתבנית הזרימה בעורקי הרחם או לממצא אנטומי בהם. כדאי מאד שתשאלי את מי שקבע את הקביעה, מהי בעיניו המשמעות המדוייקת שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא כתב - למעקב זרימות דם ולחץ דם
sari29/03/2009רופא הנשים של הקופה (לא זה שעשה את הסקירה) הפנה אותי לרופאת המשפחה שתתן לי הפניה. זו אמרה שאין לה מושג מה זה.
בבדיקה הוא אמר שהמשמעות היא לחץ דם מעט מוגבר בעורקים של הרחם, ושזה אומר שאני עלולה לפתח לחץ דם כללי המעלה סיכון לרעלת הריון.
ניסיתי לפנות לרופא שעשה את הסקירה אך הוא אינו במרפאה בימים הקרובים.
מה המשמעות של notching? האם מותר לטוס במצב כזה? כמובן שאיני מצפה שתתן לי אישור לטוס, אך אני רוצה להבין באופן כללי האם טיסה במצב זה מגבירה סיכון כלשהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)