מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- (1) ריח רע מהנרתיק (2) קשיי נשימהט29/03/2009
שלום לרופאים,
אני בשבוע 20 ויש לי שתי שאלות (שאינן קשורות זו לזו):
1 - כבר זמן מה לאורך ההיריון יש לי ריח ממש רע מהנרתיק. לא משהו שמקלחת משכיחה. אני מחליפה תחתונית בתדירות גבוהה, אבל הדבר לא עוזר, ומציק לי מאוד. אני נאלצת לכבס כל יום את המכנסיים שלבשתי באותו היום, משום שהריח כה חזק ועובר את הבד. אין לי הפרשה כמעט, אין גירודים או כאבים - רק ריח רע. מה זה אומר, האם זה בסדר, ומה אפשר לעשות כדי לטפל, אם בכלל?
2 - אני סובלת מקשיי נשימה שאין להם טיפול, בלי קשר להיריון, ומגיל צעיר, בשל חוסר מעבר אוויר דרך האף, וקוצר נשימה ריאתי. הדבר החמיר לאחרונה - האף סתום, והנשימה קצרה, מהירה וקולנית מעט. אני יכולה לשאת את זה, אבל חוששת משני דברים: א'-שזה מזיק לעובד וגורם לפחות חמצן להגיע אליו, ב'-שלא אוכל לנשום בצורה יעילה במהלך הלידה. האם חששותיי מוצדקים? מה עליי לעשות בעניין?
תודה רבה על תשומת הלב.
בברכה,
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
אסתר02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשניי הנושאים רצויה בדיקה
ד''ר יזהר בן שלמה02/04/2009פני לרופא המטפל ויש סיכוי טוב שימצא פתרון לבעיה הראשונה.
החשש שלך מנזק לעובר אינו מוצדק, מפני שאם את חיה עם רמת כניסת האוויר שלך, גם עוברך חי איתה היטב. בכל מקרה, עדיף שרופאך יבדוק אותך ויחווה דעתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסתר02/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)