(1) ריח רע מהנרתיק (2) קשיי נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• (1) ריח רע מהנרתיק (2) קשיי נשימה
    ט
    29/03/2009

שלום לרופאים,

אני בשבוע 20 ויש לי שתי שאלות (שאינן קשורות זו לזו):

1 - כבר זמן מה לאורך ההיריון יש לי ריח ממש רע מהנרתיק. לא משהו שמקלחת משכיחה. אני מחליפה תחתונית בתדירות גבוהה, אבל הדבר לא עוזר, ומציק לי מאוד. אני נאלצת לכבס כל יום את המכנסיים שלבשתי באותו היום, משום שהריח כה חזק ועובר את הבד. אין לי הפרשה כמעט, אין גירודים או כאבים - רק ריח רע. מה זה אומר, האם זה בסדר, ומה אפשר לעשות כדי לטפל, אם בכלל?

2 - אני סובלת מקשיי נשימה שאין להם טיפול, בלי קשר להיריון, ומגיל צעיר, בשל חוסר מעבר אוויר דרך האף, וקוצר נשימה ריאתי. הדבר החמיר לאחרונה - האף סתום, והנשימה קצרה, מהירה וקולנית מעט. אני יכולה לשאת את זה, אבל חוששת משני דברים: א'-שזה מזיק לעובד וגורם לפחות חמצן להגיע אליו, ב'-שלא אוכל לנשום בצורה יעילה במהלך הלידה. האם חששותיי מוצדקים? מה עליי לעשות בעניין?

תודה רבה על תשומת הלב.
    בברכה,
    אסתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אסתר
    02/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשניי הנושאים רצויה בדיקה

ד''ר יזהר בן שלמה
    02/04/2009

פני לרופא המטפל ויש סיכוי טוב שימצא פתרון לבעיה הראשונה.
    החשש שלך מנזק לעובר אינו מוצדק, מפני שאם את חיה עם רמת כניסת האוויר שלך, גם עוברך חי איתה היטב. בכל מקרה, עדיף שרופאך יבדוק אותך ויחווה דעתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אסתר
    02/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו