מתוחה - אשמח לייעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוחה - אשמח לייעוץ
    דניאל
    30/03/2009

שלום רב-
    אני בהריון( 12-3 בטא 94 , 17-3 בטא 642 ) (מחזור אחרון 7-2, אוביטרל 25-2) הזרעה ב 26-3 וקיום יחסים גם יומיים אחרי.
    ב - 26-3-09 אולטרסאונד וגינלי ראשון , נצפה שק הריון תוך רחמי (8X5 ממ) עם טבעת כפולה (אינני יודעת למה הכוונה) ,לא נצפה עדיין עובר או דופק או שק חלמון

ב- 29-3-09 הייתי אצל הרופא שלי (מומחה לפריון כמובן) שאמר כי התוצאות לא תואמות את השבוע המצופה וכי ציפה לפחות לשק חלמון - כמובן המליץ לראות מה יראה האולטרסאונד הנוסף שנקבע ל 2-4-09 אך הוא אינו בטוח שההריון תקין
    אני יודעת שרפואה אינה מדע מדויק אך האם תוכלו לומר לי מהם הסיכויים להריון תקין -
    האם תואם את השבוע בו אני נמצאת או זה מבשר רעות להמשך
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוחה - אשמח לייעוץ

הוספת תגובה

• מתוחה - אשמח לייעוץ

ד''ר שמואל פנסקי
    31/03/2009

הפרש של 3 ימים בין 2 בדיקות US הוא קצר מדי , אני מניח שיש גם הבדל בין המכשירין ובין הבודקים , כ 4 שבועות לאחר ההזרעה ניתן לרות שק הריון סדיר עם עובר בתוכו ב US נרתיקי, המתיני ואני תקווה שתהני מהריון מוצלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

דניאל
    31/03/2009

האולטרסאונד הנרתיקי הראשון והיחידי (הרופא שלי רק הסתכל על תוצאות הבדיקה לא ערך בדיקה נוספת) נערך 4 שבועות בדיוק אחרי ההזרעה ולא ראו עובר רק שק הריון (אפילו לא שק חלמון) ומכאן הדאגה
    אבל תודה
    אמתין בתקווה לאולטרסאונד השני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו