טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב.יתכן ואת השאלה אני אמורה להפנות למרדים אך לא מצאתי פורום כזה....אודה על התייחסותכם. יש לי פריצת דיסק ישנה (L4-L5), כבר כמה שנים. בשנים האחרונות אני חיה איתה בשלום (טפוטפוטפו.....לא סובלת בשוטף....). אני בהריון . השאלה: האם ניתן יהיה לקבל אפידורל בלידה? אודה על התייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אך כפי שציינת, תצטרכי בדיקת מרדים מקדימה. הצעתי, קבעי ראיון במחלקת ההרדמה בביה"ח שבו את מתכננת ללדת, וצאי מן הפגישה עם החלטה ברורה, כדי שלא תהיה אי הבנה בהגיעך ללידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד