לחוצה וממש לא מתפקדת -עזרה בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה וממש לא מתפקדת -עזרה בבקשה!
    רוני
    07/04/2009

שלום שקיפות יצאה תקינה סקירה מוקדמת תקינה למעט אגן כיליה ימין 2.8 רציתי לדעת אם זה נחשב אפילו קצת רחב כי אמרו שצריך מעקב ?
    והכי חשוב hcg יצא לי 3.00 הבנתי שהנורמה זה 2.99 ביעוץ גנטי שללו מי שפיר כי הבדיקה לפי הגיל והבדיקות חצאה 1:810 ופי הגיל 1:700 אמרו שזה תוצאה טובה דברו איתה על סיוכים כמו: לידה מוקדמת רעלת הריון והפרדות שיליה המליצו לי לעשות מעקה גדילה ובעוד 14 יום יש לי ס מורחבת _מאוחרת השאלה שלי :האם גם כשhcgגבוהה במידה שלי {הבנתי שזה מעט.. זה נכון}? האם גם אז יכולם לצוץ הסיבוכים האלה ?האם זה מחייב שהם יהיו ולא משנה באיזה מידה זה גבוה ..כל זמן שזה כבוה זה תמיד מופיע? האם זה נכון שלמרות הסיבוכים האלה העובר עצמו ללא פגם כי הבנתי שזה קשור לשיליה..? ומה הסיכוי שלי ללדת תינוק בריא ?למרות כל סיבוכים אלה האם כל סיבוך שציינתי אפשר ללדת תניק בריא?הסבר מפוט בבקשה אני בלחץ ממש לא מתפקדת אני בשבוע 21+5 עדין לא מרגישה תנועות אפילו ממש קטנות..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגעי !!!!!

ד''ר יואב פלד
    08/04/2009

סיכויך ללדת ילד בריא הינם מצוינים !
    שיהיה לך חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו