מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחוצה וממש לא מתפקדת -עזרה בבקשה!רוני07/04/2009
שלום שקיפות יצאה תקינה סקירה מוקדמת תקינה למעט אגן כיליה ימין 2.8 רציתי לדעת אם זה נחשב אפילו קצת רחב כי אמרו שצריך מעקב ?
והכי חשוב hcg יצא לי 3.00 הבנתי שהנורמה זה 2.99 ביעוץ גנטי שללו מי שפיר כי הבדיקה לפי הגיל והבדיקות חצאה 1:810 ופי הגיל 1:700 אמרו שזה תוצאה טובה דברו איתה על סיוכים כמו: לידה מוקדמת רעלת הריון והפרדות שיליה המליצו לי לעשות מעקה גדילה ובעוד 14 יום יש לי ס מורחבת _מאוחרת השאלה שלי :האם גם כשhcgגבוהה במידה שלי {הבנתי שזה מעט.. זה נכון}? האם גם אז יכולם לצוץ הסיבוכים האלה ?האם זה מחייב שהם יהיו ולא משנה באיזה מידה זה גבוה ..כל זמן שזה כבוה זה תמיד מופיע? האם זה נכון שלמרות הסיבוכים האלה העובר עצמו ללא פגם כי הבנתי שזה קשור לשיליה..? ומה הסיכוי שלי ללדת תינוק בריא ?למרות כל סיבוכים אלה האם כל סיבוך שציינתי אפשר ללדת תניק בריא?הסבר מפוט בבקשה אני בלחץ ממש לא מתפקדת אני בשבוע 21+5 עדין לא מרגישה תנועות אפילו ממש קטנות..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגעי !!!!!
ד''ר יואב פלד08/04/2009סיכויך ללדת ילד בריא הינם מצוינים !
שיהיה לך חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)