טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בשובע 18+3,מצוננת מאוד והאף סתום לגמרי,מציק לי מאוד ואני לא ישנה בלילה בכלל... ניסיתי מי מלח,טיפות אף הומופאטיות-לא עוזר כלום.בכלל.אפילו לא מקל. קראתי בספר ההריון שמותר לשים אוטריוין פעם אחת בלילה לפני השינה ,למי שאין בעיות קרישיות של הדם. אז שמתי אתמול בלילה...בפחד גדול...עשיתי משהו נורא? יש לכם פתרון אחר ובטוח יותר בשבילי?...אני יוצאת מדעתי ולא נושמת. גם אם שמתי אתמול-עכשיו שוב סתום...עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תקני בקבוק טיפות מנטה בבית מרקחת (20 "ח בערך) תטפטפי על טישו 4-5 טיפות ותקרבי לנחיריים , זה יעזו ר לך ממש. חוץ מזה אם יש לך מכשיר אדים ,תטפטפי גם שם כמה טיפות והאף יפתח. אני שבוע 17, אותו מקרה בדיוק כמו שלך, לא ישנתי יומיים!!!! רק זה עזר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר