שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    אנונימית
    11/04/2009

שלום לכם יש לי שאלה טיפה מוזרה אני כרגע בהריון בשבוע 11+3 ומתחילת ההריון סובלת מהרבה גזים.. האם זה קשור להריון? כי זה ממש מלווה אותי לאורך כול היום.. ועוד שאלה טור הבאה שלי לאולטראסאונד רק בעוד שבועיים איך אפשר להירגע ולדעת שהכול בסדר עם העובר? אין לי ולא היו לי שום תופעות הריון לא בחילות לא הקאות לא סחרחורת כלום ממש כלום אז איך אני אמורה לדעת מה איתו בפנים?ובכלל זה טבעי שלא היו לי ואין לי שום תופעות הריון עד עכשיו? תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• להריון

ד''ר יואב פלד
    12/04/2009

יש השפעה על מערכת העיכול ובהחלט יכול לגרום להגברה של גזים
    אין כל דרך לדעת אם ההריון תקין אלא על ידי ביצוע אולטראסאונד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר לא ענית לי על שאלתי

אנונימית
    12/04/2009

שאלתי האם זה טבעי וזה בסדר שמתחילת ההריון אין לי שום תופעות הריון כמו בחילות הקאות או סחרחוראות ואפילו החזה לא כואב לי בכלל גם בנגיע אין שום כאב בו? האם זה מעיד על כך שמשהו אינו כשורה? כי אני יודעת שלכולם בהריון יש בחילות ולפחות תופעה אחת או שניים של הריון אצלי כאילו כלום לא קורה בפנים.... אשמח לתשובה.. ובכול זאת לפני שבוע נצפה עובר עם דופק שמתאים ל 10+3 (בול לאותו יום של הבדיקה לא פחות ולא יותר) השאלה היא האם יכול להיות שהדופק יפסיק ויקרה משהו לעובר בפנים גם בלי שאני ירגיש משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מפורטת

ד''ר יואב פלד
    12/04/2009

1 זה טבעי שלא תחושי דבר
    2 אין לדעת אם הדופק קיים או לא אלא לפי בדיקת אולטראסאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימית
    12/04/2009

מה אחוז ההפלות בשבוע 12 להריון? והאם הבנתי אותך נכון שהדופק פשוט יכול להיעצר לבדו ואני לא ירגיש כלום? איך זה ייתכן? ואני לא יכולה לבצע אולטראסאונד הרופא לא נותן לי הפניה סתם הוא אומר לי לחכות לאולטראסאונד שנקבע לי לעוד שבועיים ועכשו הכנסת אותי ללחץ מה אני עושה איך אני ידע עם הכול בסדר איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצההה

אנונימית
    13/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה

ד''ר יואב פלד
    13/04/2009

לקבוע פגישה בטלפון ואז נבצע בדיקת אולטראסאונד ונראה שהכל בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה אבל....

אנונימית
    13/04/2009

אני מבאר שבע וכאן חייבים הפניה מרופא משפחה או רופא נשים לאולטראסאונד אני לא יכולה לעשות אולטראסאונד על דעת עצמי או עם משהו ניראה לי לא בסדר.. יש מצב לעשות בסורוקה במיון נשים אבל גם שם חייבים הפניית רופא או לשלם להם 600 שח ואז בלי שאלות הם יעשו לי.. לא רופא המשפחה ולא רופא נשים שלי לא רוצה לתת לי הפנייה כי לפני שבוע הכול היה ניראה תקין והם אומרים שרק עם יהיה דימום חזק או עוד משהו חריג רק אז לפנות אליהם ושאני סתם פאראנואידית... מה עליי לעשות? זה הריון לאחר icsi וגם לא ענית לי על שאלתי האם יש מצב שבשבוע שעבר ראו שהכול בסדר עם העובר ופיטעום הדופק יפסיק ואנ י לא ירגיש כלום? אין לי שום מרגש של הריון בכלל לא חזה כואב ולא כלום לגמריי.. היום רק היו לי כמו כאביי מחזור קלים כאלה למעטה וזהו... ומצטערת עם שיגעתי אותך אני רוצה פשוט להירגע ולהיות בטוחה שהעובר בפנים בסדר...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו