מודאגת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת..
    ליר
    13/04/2009

שלום רב,
    את המחזור האחרון קיבלתי ב6 לפברואר! לאחר איחור של יום ערכתי בדיקה ביתית, לאחר שבוע ושבועיים שתי בדיקות דם והכל שלילי!! למרות זאת לא קיבלתי עדיין וסת.
    לאחר שלושה שבועות של איחור היו לי רק הפרשות שקופות והמשכנו לקיים יחסים כרגיל. מאז יום רביעי האחרון יש לי הופעה של כתמים חומים בסגנון דימום (לא ממש של מחזור..)
    חשבתי שהנה הוסת מגיעה אך זה לא קרה ומאז כל כיומיים (רביעי, שישי והיום) יש לי דימום שכזה. האיחור כבר דיי רציני- השבוע זה כבר יהיה חודשיים ללא מחזור! ואני מודאגת האם זה מעיד על בעיה?
    האם יש סיכוי שזה המחזור??
    האם סביר שזה הריון? והאם יש טעם לערוך בדיקה ביתית?
    אציין שאני מקבלת בד"כ כל כ 35 ימים ואיני נוטלת גלולות או אמצעי מניעה מזה מס' חודשים.
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת..

הוספת תגובה

• למודאגת

ד''ר יואב פלד
    13/04/2009

1 בצעי בדיקת הריון
    2 אם חיובית אז את בהריון ויש לפנות לרופא
    3 אם שלילית הרי יש לך שיבוש במחזור ויש או להמתין לבואו של המחזור או לפנות לבדיקה וטיפול לזרז את המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אעשה זאת , תודה!

ליר
    13/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו