נפילה על הכביש בהריון .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפילה על הכביש בהריון .
    אורית
    13/04/2009

ד"ר שלום , אני בשבוע 18 להריון .. איבדתי שיווי משקל ונפלתי על הכביש .. לא על הפנים על הצד אבל קיבלתי מכה קלה בבטן .. אני מרגישה בסדר גמור אין כאבים מהנפילה או משהו כזה.. השאלה הם נפילה כזאת עלולה לגרום לבעיות אצל העובר ?????.. מה עלי לעשות??? אני חוזרת שוב שאני מרגישה בסדר גמור ואין כאבים או דימום .
    אשמח לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפילה על הכביש בהריון .

הוספת תגובה

• נפילה על הכביש

דניאל
    13/04/2009

למה אף אחד לא עונה בפורום הזה?????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציעה לבצע US. מבחינה הגיונית

לונה
    14/04/2009

אני לא חושבת שזו שאלה שמומחים יכולים לענות עליה באופן חד משמעי. ברור שמפגיעה פיזית יכול להגרם נזק לעובר.

US יאמר לך מה מצב התינוק ויענה לך על כל השאלות. מומלץ להתייעץ עם רופא הנשים שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפילה.

ד``ר איילון לחמן
    14/04/2009

לאורית שלום.
    על מנת להיות 100% בטוחים שהכל בסדר,שווה לגשת ולהיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו