מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 25שרון15/04/2009
שלום,
אצלי זה הריון 3 ואני בת 39 .
החל מחודש 6 אני לא ישנה בכלל בלילה, אני סובלת מקשיי נשימה וכאבי גב חזקים וגם כאבי בטן.
אפשר לומר שבמשך שבועיים אני כבר לא ישנתי ורק לקראת הבוקר אני ישנה בערך שעה עד שעתיים ואני די מותשת וסובלת.
כשהתייעצתי עם הרופא שלי שבדק אם יש לי צירים טען שהכל בסדר ושפשוט זה נובע מלחץ ומכיוון שאני קטנה במימדים (משקל ווגובה ) זאת הסיבה , למרות שכבר עברתי שני הריונות ובעיות שינה התחילו רק בחודש 8. אני כרגע לא ישנה בכלל והקוצר נשימה וכאבי הגב הופכים אותי מאוד לעצבנית. בכלל אני נמצאת רק בחודש שישי ואני לא יודעת איך אפשר להמשיך וגם ללא שינה כשיש לי עוד 3.5 חודשים.
עליתי עד עכשיו כ- 9 קילו , אני לא יודעת אם זה בסדר , ויצא לי בדיקת של העמסת סוכר 50 תוצאה של 151 ואני כרגע מתכוונת לעשות את העמסה של 100 , כך שאין לי מושג אם אולי זה הגורם.
אשמח לדעת אם יש דרך להקל , ממה זה נובע, למה בהריונות הקודמים זה היה לי רק בסוף ההריון ועכשיו זה כבר מחודש שישי(בהריון הראשון עליתי 20 ובשני 11 ) .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 25.
ד``ר איילון לחמן15/04/2009לשרון שלום.
נתחיל מהסוף ואומר שבענין קשיי הנשימה כדאי להיבדק גם אצל רופא המשפחה.העליה במשקל המומלצת לכל ההריון היא בין9ל-12 קג,ואת כבר עלית 9קג!!.
שיהיה המשך הריון קל ומוצלח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)