gbs בשתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• gbs בשתן
    נינא
    16/04/2009

אני בשבוע 35 להריון לפני חודש עשיתי בדיקת שתן ( תרבית ) והתוצאה צמיחה עשירהstreptococcus gr b קבלתי מקסופין 20 כדורים אחרי שבועיים עשיתי עוד בדיקה והתוצאה צמיחה מעורבת וקבלתי עוד 20 כדורים .
    נודע לי דרך האינטרנט שחיידק זה יכול לעבור לעובר במהלך הלידה , אני מודאגת ורוצה לדעת אם יש טיפול שיכול לעזור לי ולעובר לפני הלידה .אני מתלבטת אם כדאי לי ללדת בניתוח קיסרי ואז לחסוך בעיות ולהפחית סיכון של הידבקות העובר ( חס וחלילה) בשעת היכנסותו בתעלת הלידה.

אני מבקשת שתענו לי בהקדם ושתפנו אותי למקום הנכון .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    gbs בשתן

הוספת תגובה

• GBS

אמא
    16/04/2009

עד שתיקבלי תשובה מרופאי הפורום :
    יש הרבה מאוד נשים שהם נשאיות של חיידק הGBS בנרתיק( לפעמים זה גורם לדלקות בשתן, כמו במקרה שלך) ולנשים אלו אין שום תופעות , אך עקב כך שתינוק כאשר נכנס לתעלת הלידה יכול להדבק בחיידק שמאוד מסוכן לתינוק כל כך צעיר, עקב כך מאוד חשוב לציין לצוות חדר לידה על כך שאת נשאית לGBS, עקב כך תיקבלי אנטיביוטיקה בלידה, תינוקך אחרי לידה יעבור בדיקת דם כדי לשלול זיהום. נשאות לGBS היא לא סיבה לניתוח קיסרי ואפשר ללדת לידה רגילה ( כמובן שעם תחליטי אחרת), חשוב אבל לא לשכוח שזמן התאוששות אחרי ניתוח קיסרי הרבה יותר ארוכה וכואבת מאשר אחרי לידה רגילה.

בהצלחה בלידה הקרובה!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כואבת ( למה ניק כזה ?)

ד''ר יואב פלד
    16/04/2009

צודקת
    אין סיבה לניתוח
    יטפלו בך כבר היטב בחדר לידה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו