מודאגת !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת !
    רוני
    18/04/2009

שלום
    ביום שלישי יש לי סקירת מערכות מורחבת מאוחרת אצל דר" ראובן אמסטר
    שקיפות עורפית תקינה 1.3 אגן כליה ימין מורכב 2.8 hcg 3.00 רציתי לדעת: אני יודעת שהממצע של האגן כליה יכול להעלם או להתרחב והבנתי ש hcg 3.00 מצביע על בעיות כמו הרעלת הריון היפרדות שיליה וליה מוקדמת הייתי ביעוץ ולא הציעו לי מי שפיר עכשו מה הסיכוי שבבדיקה ביום ג יתגלו עוד ממצעים חרגים..... לפי הנתונים האלה ..? ומה הסיכוי שימלצו לי על הפסקת הריון..?? אני בשבוע 23 ..?
    ומה הסיכויים שימלצו לי על מי שפיר לאחר הבדיקה ..?תלוי בממצעים.. כי ביעוץ גנטי לא המליצו לי
    ואני חושבת שאם היו ממצעים חרגים היו ישר ממלצים לי או שגם עכשו יכול להיות שימליצו לי ?
    שבוע 23 הריון 1 האם אתה שמעת על דר " ראובן אמסטר ? הוא שייך גם לאיכילוב אבקש הסבר מפורט לכל שאלותי .. אני מודאגת .. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת !

הוספת תגובה

• מודאגת שלום.

ד``ר איילון לחמן
    19/04/2009

למודאגת.
    נתחיל בכך שדר אמסטר הוא רופא מוכר עם נסיון רב.ממליץ שתבררי תשובותיך בזמן הבדיקה. עלפי תוצאות הבדיקה,שבודאי תתן מענה לרוב שאלותיך,את מוזמנת לחזור לפורום. אין טעם להתיחסות עכשוית לאור הבדיקה מחרתיים.
    בהצלחה גדולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו