מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחים להיכנס להריון...:-)20/04/2009
שלום רב,
אני בת 27, בריאה, עברתי בדיקה גניקולוגית שהיתה תקינה לחלוטין. בעלי גם בריא אך יש לו היסטוריה במשפחה של בעית פוריות (הוא לא יודע מהי הבעיה או למי מהוריו היתה אותה).
כבר חמישה מחזורים שאנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. המחזור שלי סדיר בשנה האחרונה ונמשך 26-29 ימים. אני מקפידה לקיים יחסי מין בימים 13-15 למחזור (שלמיטב ידיעתי אמורים להיות ימי הביוץ, תקנו אותי אם אני טועה).
האם מומלץ בשלב זה לבצע בדיקות פוריות?
בנוסף, במחזור הנוכחי יש לי איחור של מספר ימים, ואינני מרגישה כי הווסת עתידה להגיע בקרוב (לא מופיעה לי רגישות בשדיים שתמיד מופיעה כ-4 ימים לפני מועד הווסת). למרות זאת, 3 בדיקות הריון ביתיות של חברות שונות שקניתי יצאו שליליות. האם יכול להיות שלמרות שהבדיקות שליליות אני בהריון?? האם עלי לבצע בדיקות נוספות ואם כן מתי?
אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר מדוע דילגת עלי? מחכה לתשובתך...
:-)20/04/2009תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי שנה
ד''ר יזהר בן שלמה21/04/2009הרפואה מגדירה משך זמן של שנה עד שראוי לטפל. תני לעצמך את השנה, לפני שתפני ליעוץ וטיפול.
אם בדיקות השתן שליליות, אינך הרה. כמו כן, הריון מוקדם דומה לתחושות שלפני בוא הווסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי אוויר ותהיי רגועה
טלטל21/04/2009
אל תכנסי ללחץ זה הכי חשוב ברגע שאת בלחץ נפשי יהיה לך לדעתי יותר קשה להיכנס
זה יגיע את תראי והכל יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
:-)21/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)