לא מצליחים להיכנס להריון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחים להיכנס להריון...
    :-)
    20/04/2009

שלום רב,

אני בת 27, בריאה, עברתי בדיקה גניקולוגית שהיתה תקינה לחלוטין. בעלי גם בריא אך יש לו היסטוריה במשפחה של בעית פוריות (הוא לא יודע מהי הבעיה או למי מהוריו היתה אותה).

כבר חמישה מחזורים שאנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. המחזור שלי סדיר בשנה האחרונה ונמשך 26-29 ימים. אני מקפידה לקיים יחסי מין בימים 13-15 למחזור (שלמיטב ידיעתי אמורים להיות ימי הביוץ, תקנו אותי אם אני טועה).

האם מומלץ בשלב זה לבצע בדיקות פוריות?

בנוסף, במחזור הנוכחי יש לי איחור של מספר ימים, ואינני מרגישה כי הווסת עתידה להגיע בקרוב (לא מופיעה לי רגישות בשדיים שתמיד מופיעה כ-4 ימים לפני מועד הווסת). למרות זאת, 3 בדיקות הריון ביתיות של חברות שונות שקניתי יצאו שליליות. האם יכול להיות שלמרות שהבדיקות שליליות אני בהריון?? האם עלי לבצע בדיקות נוספות ואם כן מתי?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר מדוע דילגת עלי? מחכה לתשובתך...

20/04/2009

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי שנה

ד''ר יזהר בן שלמה
    21/04/2009

הרפואה מגדירה משך זמן של שנה עד שראוי לטפל. תני לעצמך את השנה, לפני שתפני ליעוץ וטיפול.
    אם בדיקות השתן שליליות, אינך הרה. כמו כן, הריון מוקדם דומה לתחושות שלפני בוא הווסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי אוויר ותהיי רגועה

טלטל
    21/04/2009

אל תכנסי ללחץ זה הכי חשוב ברגע שאת בלחץ נפשי יהיה לך לדעתי יותר קשה להיכנס
    זה יגיע את תראי והכל יהיה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

21/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו