מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהטל21/04/2009
אני החודש עושה הזרעה מכיוון ומצאו לבעלי ספירת זרע נמוכה עם תנועתיות נמוכה.
לי לא מצאו בעיות. אך למרות זאת הרופא נתן לי לנטול 5 ימים איקאקלומין. ובנוסף זריקה.
עכשיו לאחר שנטלתי את הכדורים והבנתי שהבעיה לא בי מדוע אני צריכה גם הזריקה?
אם אוותר עליה מה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
טל22/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהדוקטור יענה
ורד22/04/2009ע"מ לתזמן את הביוץ, ברגע שמקבלים את הזריקה לאחר שהזקיקים בגודל הנכון אז הביוץ מתרחש כ 36 שעות לאחר מכן.בצורה כזו ההזרעה תהיה כמה שיותר קרוב לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי כפי שהונחית
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009הנחת העבודה בטיפולי פריון היא, שאם הזרע חלש, אזי רצוי לתת לו לפגוש באמצע המחזור 2-3 ביציות במקום האחת הרגילה. באופן כזה מקווים שאחת תופרה. הזריקה מיודת לתזמן את הביוץ באופן שההזרעה התוך רחמית תיתן את הסיכוי המירבי להפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מחר אני צריכה לעשות אולטרסאונד
טל22/04/2009אך אני לא יודעת האם בכלל יש תוצאות טובות? לפי כל מה שאני קוראת לאף אחד זה לא עזר.... 4 הזרעות, וכלום.
מדוע זה ככה?
לא עדיף לקיים יחסים רגילים עם כדורים?
אני לא יודעת האם לעשות את זה... והזריקה וכל תופעות הלוואי שלה (ציסטות בשחלות וכן הלאה) אני מפחדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשיכי
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009לו הסטטיסטיקה הייתה כזאת, שהטיפול אינו יעיל,הרפואה כבר הייתה נפרדת ממנו. העובדה שממשיכים בו היא המעידה על כך שאת פגשת את המאוכזבים ופספסת את המרוצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הזרע חלש
טל22/04/2009למה זה משפיע אם יש כמה ביציות? הרי הוא בכלל לא מגיע לאיזור הרחם בגלל תנועתיות נמוכה.
ואם הזרעה כבר ברחם מדוע זה רב הפעמיים לא נקלט?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפני שהכל עניין של יחסי כמות
ד''ר יזהר בן שלמה22/04/2009תנועה חלשה מביאה מעט תאים לאיזור הביציות וגם גורמת להם אולי לא להצליח לחדור. בביצוע ההזרעה, לפחות חלק מהבעיה משתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, עשיתי אולטרסאונד הנה התוצאות:
טל23/04/2009עובי רירית רחם 4 מ"מ
רירית סדירה
ללא נוזל דוגלס
שחלה ימנית 21*34
1. 12 מ"מ
2. 12 מ"מ
3. 12 מ"מ
4. 11 מ"מ
5. 10 מ"מ
נמצא ועוד מספר זקיקים בגודל עד 10 מ"מ
שחלה שמאלית29*32
1. 23 מ"מ
נמצאו עוד זקיקים בגודל עד 10 מ"מ
יום 12 למחזור.
מה הבדיקה אומרת?
בבקשה תתייחס גם לעובי רירית הרחם. האם זה בגלל שנטלתי איקאקלומין? או בגלל הגרידה שעברתי לפני שנה? מה עושים ?!
הרופא שלי ביום ראשון יוצא לחופשה למרות שקבענו לעשות הזרעה... וכנראה שזה יתבטל מה לעשות????? כבר לקחתי כדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
טל24/04/2009על השאלה הקודמת וגם על שאלה חדשה:
קמתי הבוקר עם צמרמורות ובחילות נוראיות.
סיימתי איקאקלמין לפני 4 ימים ההיתכן שזה נובע מהכדורים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם חום
טל24/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מקום לשאול בכל בדיקה
ד''ר יזהר בן שלמה24/04/2009על פי פירוטך, את בתהליך של טיפול על ידי רופא. הוא זה שצריך באופן שוטף לענות על שאלותיך והתלבטויותיך. אנחנו, בפורום, יכולים לתת עצה מעת לעת, אך לא להחליף את רופאיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חשבתי
טל25/04/2009שאתם מחליפים את הרופא שלי. רציתי ייעוץ מכיוון והרופא שלי בחופש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)