טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עשיתי בשבוע 25 בדיקה של 50 גרם והתשובה הייתה 134 והרופא שלי אמר לי שזה תקין ולא צריך לשמור מסוכר ושום דבר. אבל אני כל הזמן חושבת על זה שזה מתקרב לגבול [140] ואני כל הזמן מפחדת שאולי יש לי סכרת ואני לא מטופלת וזה יכול חלילה להזיק לעובר. יש בסיס לחשש הזה? כשיש סכרת לא מאוזנת רואים את זה בשתן? כי בשתן הגלוקוז יצא שלילי..... ושאלה שלישית: אני צריכה לעשות הארכת משקל שבוע הבא אם המשקל של העובר סביר זה יכול להרגיע אותי יותר? מצפה לתשובה מפורטת על שלושת השאלות כדי שאהיה רגועה יותר. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר