כאבים בשבוע ה-16

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשבוע ה-16
    חסוי
    21/04/2009

שלום,
    אני נמצאת בשבוע 16, הריון שלישי. בשני ההריונות הקודמים סבלתי מצירים מוקדמים והתקצרות צוואר הרחם (משבוע 27) וטופלתי בצלסטון ופרסולאט ואשפוז עד שבוע 32-33. זה כבר כמעט שבוע שאני סובלת מכאבי גב, בטן וירכיים בעוצמות משתנות שזהים לכאבי צירים שהרגשתי בעבר, ורק מנוחה עוזרת לכאבים ההללו. בבדיקה של הרופאה הצואר ארוך וסגור, אין דימום הכל תקין. לפי דברי רופאת הנשיםאם כואב אז ניתן לקחת אקמול ואופטלגין. יתכן שזה בלבד הטיפול הנדרש? אין צורך במעקב על מנת לוודא שהצירים לא גורמים לדינמיקה צווארית? ובכלל, מאיזה שלב מטפלים בצירים מוקדמים? כי נאמר לי שלא עושים מוניטור לבדיקת צירים לפני שבוע 22. האם המשמעות היא שבגלל שלא ניתן לבדוק האם יש צירים אז לא מטפלים בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשבוע ה-16

הוספת תגובה

• ד"ר, אני ממתינה לתשובה...:)

חסוי
    22/04/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לטפל

ד''ר יזהר בן שלמה
    22/04/2009

דיווחים עדכניים מוסרים, שבנשים מועדות (כמוך, שהיתה להן בעבר לידה מוקדמת) מתן פרוגסטרון ואגינלי משלבים מוקדמים (לפני שיש דינמיקה) עשוי לעזור למנוע המשך בעייתי. פני בשאלה מכוונת לרופאה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו