מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחף לאוכלליז19/03/2007
שלום שמי ליז וזה הריון הראשון שלי אני בחודש השני ויש לי 2 שאלות :
1. קודם כל מאז שאני בהריון אין לי חשק למין וגם לבעלי בכלל כבר חודש שלם לא קיימנו יחסי מין וממש לא מתחשק לימה אפשר לעשות בנדון.
2. אני אוכלת בטירוף בלי הפסקה אני כל הזמן רעבה רעבה רעבה מספיק אם אני לאאוכל שעהאני מרגישה צביטות בבטן ורעב נרא חזר עד כדי הרגשה לא נעימה אני עליתי 5 ק"ג וזאת רק ההתחלה אני מאוד פוחדת לאבד שליטה אנא עזרו לי מה אפשר לעשות ואיך אפשר למנוע . תודה ליז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין ואוכל
ד''ר בני שכטר20/03/2007בוקר טוב לך!
השילוב של מין ואוכל הולך ביחד עוד משחר ההיסטוריה, אבל במקרה שלך זה השילוב הבעייתי ביותר - לא מין, כן והרבה אוכל.....
נחלק את התשובה לשניים.
מין - החשק למין יכול להשתנות במהלך ההיריון, יש נשים שבתחילת ההריון החשק יורד מאד ואז בשליש השני עם השינויים ההורמונלים עולה פלאים רק בשביל לרדת שוב בסוף ההריון. ויש נשים שאלן זה בדיוק ההיפך. אל תרגישי לא נוח, עייפות, כבדות, דימוי גופני נמוך ועוד הם מתכונים בטוחים להרגיש לא מינית. גם הבעל עובר חוויות במהלך ההריון, יש כאלה שאשה בהיריון "לא עושה להם את זה" (מה לעשות, זה קורה), יש כאלה שמפחדים שבמהלך הסקס הם יזיקו חלילה לעובר, פוחדים שפתאום ירדו המים בגללם ועוד.
אם אין בעיה בהיריון, את לא סובלת מצירים מוקדמים, דימומים או בעיה אחרת (ותשאלי את הרופא/ה שלך על כך) אין מניעה לקיים יחסי מין. אין להעלות את החשק? כמו לפני ההיריון, תצאו לארוחה רומנטית, תתקלחו ביחד, תבקשי שיעשה לך מסז', תעשי את לו, ואני בטוח ש"החשק יחזור למעונכם"...
אוכל - התיאבון אצל רוב הנשים עולה בהיריון, בעיקר כשההקאות חולפות. להעלות במשקל בצורה לא מבוקרת ממש לא מומלץ בהיריון. הרעיון של לאכול בשביל שניים, ממש לא נכון. את אמורה להעלול במהלך ההריון בממוצע -11.5-16 ק"ג. אם יש בעיה עם זה, גשי לרופא/ה שלך שיפנו אותך לתזונאית (דיאטטיקנית בלעז) ושתקבלי דיאטה מאוזנת. גם פעילות גופנית מתונה (הליכה מתונה או התעמלות המותאמת לנשים בהיריון ובעיקר שחיה) בהחלט מבורכת.
אז שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו בהתקדמות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)