עובר גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר גדול
    רוני
    22/04/2009

בת 31, הריון ראשון, עובר שנולד 4150 (טפו טפו :)) העמסות סוכר 50 ו- 100 היו תקינות. ההיסטוריה במשפחה מוכרת, גם אני נולדתי גדולה, גם אחיי וגם בעלי אינו בחור קטן.
    בהריון הנוכחי, שבוע 26+5 באולטרסאונד אמש הערכת משקל 1.300 ג"ר, אחוזון 95. העמסת סוכר 50 תקינה.
    מטופלת במרפאה להריון בסיכון גבוה, עקב עובר גדול(גם לאור העבר של ההריון הראשון, ול"ד שהיה גבוה בהריון , כיום כרגע תקין), וה- HCG 3.05.
    בדיקת מי שפיר תקינה. את התאים שנבדקו כבר השמידו ואין אפשרות לקחת דגימה נוספת.
    הרופא שלח אותי שוב לייעוץ גנטי???... כי אמר שייתכן ועובר גדול מראה על דיסמונט כלשהיא?.....
    מה זה אומר? אין מנוח, כל הזמן צץ משהו חדש. האם יש סיבה לדאגה? אני כבר לא יודעת מה לחשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובר גדול

הוספת תגובה

• רוב הסיכוי שאין בעיה

ד''ר יזהר בן שלמה
    22/04/2009

רופא חייב להפנות אותך לבדיקה, כדי לשלול אפשרות של תסמונת חריגה. אבל, על פי תיאורך, אתם פשוט גדולים. אגב, מה גובהך? מפני שאם את גדולה גם היום (לא רק בלידתך), קרוב לוודאי שלא תהיה לך בעיה ללדת תינוק גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו